Cum poți urmări online Insula de 1 milion! Live stream online gratis pe kanald.ro

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 mar 2024, 08:42

Urmăreste online Insula de 1 milion! Live stream online gratis pe kanald.ro/live.html

Sursa: Kanal D

Telespectatorii Kanal D Romania pot urmari emisiunea Insula de 1 milion live la televizor sau online pe site-ul kanald.ro, sâmbăta și duminica începând cu ora 21:00 și luni de la ora 20:00.

Așteptarea a luat sfârșit! Iată cum poți urmări online emisiune Insula de 1 milion!

Pe data de 16 martie, Kanal D România dă startul celui mai mare experiment social care a a avut loc vreo dată în România. “Insula de 1 milion” aduce în fața telespectatorilor 50 de concurenți care vor lupta pentru visele lor, dar și pentru cea mai mare miză care a fost pusă la bătaie de o televiziune din țara noastră.

Iată cum poți viziona online live această emisiune, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

Vizionează “Insula de 1 milion” gratis online- live stream

Pe data de 16 martie, pe Kanal D România, are loc marea premieră a celui mai mare experiment social transmis în țara noastră, începând cu ora 21:00. “Insula de 1 milion” îi va uimi și îi va ține cu sufletul la gură pe toți telespectatorii săi.

Competiția și ideea de reality de aventură vor căpăta un nou sens, pentru că vor pune în discuție valori general umane precum prietenia, empatia, curajul şi dorința de autodepășire. Deși fiecare va lupta pentru el, relațiile de prietene formate pe insulă își vor spune cuvântul la final.

 

“Insula de 1 milion” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică începând cu ora 21:00, iar lunea de la ora 20:00, pe Kanal D România.

Însă, cel mai important aspect este că acest show unic va fi transmis și online.

“Insula de 1 milion” poate fi vizionată și online live, dacă nu sunteți în fața micilor ecrane, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care sunt regulile de la Insula de 1 milion

Pe “Insula de 1 milion”, au pășit 50 de concurenți, cu profesii și aspirații diferite, gata să lupte pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România, 1.000.000 de lei. Unul dintre concurenți va putea deveni bogat peste noapte și își va putea îndeplini cel mai mare vis al său, dacă va putea depăși toate obstacolele competiției de pe insulă.

Cei 50 de concurenți vor avea nevoie de inteligența socială şi abilitatea de a construi alianțe, pentru că aici prietenia va conta mai mult decât o avere, chiar dacă fiecare va lupta pentru el însuși.

“Insula de 1 milion” își așteaptă luptătorii cu uriașe provocări la tot pasul, mai ales că natura poate deveni neprietenoasă cu aceștia. Astfel, umiditatea excesivă, furtunile tropicale iscate din senin, căldura insuportabilă uneori, toate acestea le vor da bătăi de cap celor 50 de concurenți.

La intrarea în concurs, fiecare persoană a primit câte o brățară în valoare de 20.000 de lei, iar împreună cele 50 de brățări valorează nu mai puțin de 1.000.000 de lei, aceasta fiind miza uriașă a acestui show televizat. Câștigător va fi cel care va aduna cele mai multe brățări pe parcursul concursului. Prin puterea ei simbolică, brățara devine cel mai important element al acestei emisiuni.

Concurenții îşi vor putea mări suma de bani pe măsură ce înaintează în concurs prin două moduri diferite: fie câștigând brațări în diferite probe, ce le pun la încercare condiția fizică, anduranța, viteza de reacție, inteligența, fie “moștenind” brațările de la concurenții care vor fi eliminați pe parcursul emisiunii. Cu cât vor dezvolta relații de prietenie mai puternice cu atât mai mult vor avea șanse să avanseze în competiție și să ajungă în finală.

Astfel, numărul brățărilor de pe mână va fi direct proporțional cu numărul probelor câștigate de unul dintre concurenți.

Începând de sâmbătă, de la ora 21:00, la Kanal D, îi veți putea descoperi pe cei 50 de concurenți care vor trăi o aventură unică pe “Insula de 1 milion”, în cel mai mare experiment social din România.