Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli pe care la facem

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:48

Cu totii ne dorim sa impresionam prin prepararea unor clatite perfecte.

Cu o consistenta pufoasa, fara sa se lipeasca si potrivit rumenite, acestea pot reprezenta desertul perfect.

Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite. Iata care sunt acestea.

Folosirea unei spatule in amestecarea compozitiei

Folosirea unei linguri de lemn sau a unei spatule pentru a amesteca aluatul este prima greseala. Ceea ce trebuie sa folositi este un tel. Cu cat este mai mare telul, cu atat mai mult aer va patrunde in compozitie, iar aluatul va deveni extrem de pufos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mixarea in exces

Cititi continuarea pe kfetele.ro.