Cum răspunde Deea Maxer oamenilor care o vorbesc de rău ”Ajungi în viață în momentul ăla” Vedeta și-a schimbat modul de gândire în urma divorțului

Author: Diana Bostan

Deea Maxer le răspunde criticilor

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer este una dintre cele mai active vedete în mediul online, din România. Diva împărtășește cu fanii experiențele sale, însă comentariile nu au fost de fiecare dată pozitive.

Șatena a fost aspru criticată după divorțul de Dinu Maxer, în momentul în care a anunțat că și-a refăcut viața și că iubește din nou. Chiar și așa, Deea Maxer este conștientă de faptul că nu poate mulțumi pe toată lumea și nici nu-și dorește acest lucru.

Deea Maxer a dezvăluit cum face față părerilor negative

Vedeta știe că gesturile sau alegerile sale au stârnit de multe ori controverse în mediul online, nereușind să mulțumească pe toată lumea.

Cu toate acestea, Deea Maxer nu se mai lasă afectată de comentariile sau părerile negative din mediul online. Acest lucru a ajutat-o pe vedetă să fie mult mai fericită și mai împlinită.

Citește și: Schimbare de look pentru Deea Maxer ”A băgat foarfeca în el și a tăiat o grămadă” N-o să-ți vină să crezi cum arată acum vedeta

Întrebată despre cum reușește să treacă peste răutăți, Deea Maxer a oferit un răspuns pe măsură și speră că altfel va fi un exemplu și pentru alte persoane.

Aceasta a recunoscut faptul că înainte era destul de afectată de părerile negative, însă pe parcurs a învățat cum să le gestioneze. Cei ce vor comenta urât la adresa șatenei sau a familiei sale vor primi block.

”Am trecut de perioada în care mă afectau părerile internauților! Ajungi în viață în momentul ăla în care realizezi că ”părelologii” sunt oameni frustrați, iar mulți dintre ei calculează problema fără să aibă toate datele! În concluzie, nu cu ei trăim, nu ei îmi plătesc salariul, nu ei știu ce e în casă, sufletul și mintea mea! Așadar, părerile negative

neconstructive își iau block”, a scris Deea Maxer, în secțiunea Instastory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vedeta a fost aspru criticată după divorțul de Dinu Maxer

După anunțul divorțului de Dinu Maxer, Deea Maxer nu s-a temut să recunoască faptul că iubește din nou.

Relația ei cu Robert Drilea a fost aspru criticată la început, internauții fiind de părere că diva își neglijează copiii, în favoarea noului iubit.

Citește și: „Între două nu te plouă”. Deea Maxer, adevărul despre relația ei cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între cei doi îndrăgostiți

Unul dintre momentele în care Deea Maxer a fost criticată a fost cel în care a plecat în vacanță doar cu iubitul său, în timp ce copiii au rămas pe litoralul românesc cu Dinu Maxer.

Acest gest a stârnit un val de comentarii negative, însă Deea nu a dorit să le dea curs. Vedeta a explicat în nenumărate rânduri faptul că ea și Dinu locuiesc în același bloc, tocmai pentru ca cei doi copii să nu resimtă lipsa părinților. Deea și Dinu își doresc ca cei doi copii să-și petreacă timpul cu ei în mod egal, motiv pentru care vor exista și momente în care vor merge în vacanță doar cu tatăl lor.

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele.   Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează, pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui. Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”,  a spus Deea Maxer, în cadrul emisiunii Teo Show.