Cum refuză Antonio Pican o fată atunci când devine prea insistentă: „Mi se pare copilăresc”. Artistul a vorbit, în exclusivitate, și despre cum își gestionează banii

Author: Lavinia Medrea

Artistul a vorbit, în exclusivitate, și despre cum își gestionează banii

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitat în emisiunea „Duet cu Alexandra”, Antonio Pican a vorbit despre cum îți gestionează banii, dar și ce face în situația în care trebuie să refuze o fată care este mult prea insistentă.

Invitat în emisiunea „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Antonio Pican a vorbit despre ce va face până în momentul în care persoana potrivită va veni în viața lui, dar și despre cum refuză o fată atunci când este mult prea insistentă față de el. 

Antonio Pican dezvăluie cum refuză o fată care este prea insistentă

Antonio Pican a menționat, despre persoana potrivită pentru el că, atunci când va veni, o va lua, dar deocamdată este tânăr și vrea să se distreze. Artistul a trecut printr-o despărțire destul de dureroasă de BiBi, fosta lui parteneră, cu care chiar se logodise.

„Dacă o să vină persoana potrivită, eu o să o iau dar, momentan, sunt tânăr, mă distrez.

Cum am zis și în interviuri, le ia „tata” pe toate”
, a declarat Antonio.

Antonio Pican a dezvăluit și cum gestionează o situație în care o fată este mult prea insistentă atunci când îi scrie iar el nu este interesat de o relație amoroasă cu ea.

Citeste si: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Când o fată devine insistentă cu mine nu îi dau block (n.r.: nu o blochează), mi se pare cel mai copilăresc lucru pe care l-ar putea face cineva, să dea block. Las-o în pace, la un moment dat nu o să-ți mai scrie. Mi se pare copilăresc pentru oamenii ăștia care se despart și își dau block. Eu n-am pe nimeni la block, crede-mă”, a explicat Antonio Pican.

Cum își gestionează Antonio Pican banii. Artistul nu se răsfață la restaurant dacă nu a produs nimic toată ziua

La doar 20 de ani, Antonio Pican are o mentalitate de care mulți tineri ar trebui să fie mândri. YouTuber-ul susține că nu îi place să arunce cu banii în stânga și în dreapta, în special dacă nu a produs nimic în ziua respectivă, pentru că simte că nu merită.

Totul se face pe merit și doar atunci când artistul a făcut tot ce și-a propus în zilele respective.

„Eu nu mă duc la restaurant să mănânc într-o zi dacă știu că nu am produs ceva. Pentru că nu merit! Dacă nu merit, nu merit. Nu îmi ofer lucruri pe nemerit, pentru că așa m-au învățat părinții mei și așa mă autoeduc și eu.

Citeste si: Exclusiv! Antonio Pican este singur la 8 luni dupa despartirea de Bibi. Ce spune cântărețul despre relația cu fosta lui iubită: "M-a format!"

(...) Până nu-mi bifez eu chestiile, nu mă pot duce în vacanță. Eu vacanță o numesc să te duci într-o altă țară, o vacanță din aia de mii de euro, dar nu pot să mă duc într-o vacanță de mii de euro! Aș fi cocalar, ultimul cocalar aș fi, sau cel puțin așa cred eu. Să stau într-o chirie și să mă duc într-o vacanță de mii de euro, și să mă mai împrumut și de la bancă să mă duc în vacanță. Unii oameni poate asta iubesc să facă și n-am nimic împotrivă dar eu, pentru mine, nu văd asta o oportunitate cel puțin până nu-mi bifez fiecare lucru pe care mi l-am propus să-l fac”, a declarat Antonio Pican.