Cum reușește Cleopatra Stratan să gestioneze geloziile din căsnicie. Artista recunoaște că relația cu Edward Sanda funcționează după niște reguli bine puse la punct: ”Avem niște principii peste care nu trecem”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 nov 2022, 17:21
Cum reușește Cleopatra Stratan să gestioneze geloziile din căsnicie Foto(4)

Cum reușește Cleopatra Stratan să gestioneze geloziile din căsnicie

Sursa: Captură KANAL D

Cleopatra Stratan, dezvăluiri fără precedent din intimitatea familiei sale. Artista a vorbit, la Teo Show, despre căsnicia sa cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan, invitată în cadrul emisiunii Teo Show, a făcut dezvăluiri incredibile din sânul familiei sale. Artista a mărturisit că soțul ei, Edward Sanda, este foarte asemănător cu tatăl său, Pavel Stratan, dar, totodată, a mai precizat nu a ținut deloc cont de gura lumii când a decis să se căsătorească la doar 18 ani.

Cleopatra Stratan, despre asemănarea dintre Edward Sanda și tatăl ei  

Artista a dezvăluit că între Edward Sanda și tatăl ei există o asemănare uluitoare, ceea ce a făcut-o să se îndrăgostească și mai mult de partenerul său de viață. Cleopatra a recunoscut că îi priește căsnicia și că este cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

”E cea mai frumoasă perioadă. E din ce în ce mai frumos...Poate

unii au crezut că am făcut-o prea devreme, poate alții ne-au lăudat, exact cum ai zis, foarte puține cupluri tinere se căsătoresc devreme în ziua de azi, dar noi n-am făcut-o pentru asta, noi am făcut-o pentru că așa am simțit și a fost o dorință pe care am avut-o amândoi, am zis că vrem să ne facem viața împreună...Seamănă cu tata, culmea. Are niște puncte comune. Știi că se zice că femeia caută în soț ceea ce are tatăl”,
a
dezvăluit Cleopatra Stratan.

Citeste si: Cleopatra Stratan, surpriză de proporții pentru Edward Sanda de ziua lui de naștere: "Nu s-a așteptat la asta!"

Cleopatra Stratan și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris

Cleopatra este îndrăgostită de Paris, deși soțului ei nu-i place acest oraș, artista l-a convins ca anul acesta să viziteze de două ori orașul iubirii.

Astfel, ziua vedetei au sărbătorit-o la Paris.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta susține că a trăit momente unice și ar alege această destinație la infinit.

”Sunt înnebunită după Paris, de-aia m-am dus de două ori anul acesta. Mi-a plăcut foarte mult și de-aia am vrut să merg și de ziua mea.

Atmosfera de acolo, locurile, faptul că poți să te plimbi, poți să mergi pe jos”, a spus artista despre orașul ei de suflet.

Citeste si: Exclusiv! Cleopatra Stratan credea că Edward Sanda este împreună cu Ioana Ignat: "Toată lumea a crezut asta și eu, la fel!" Când a început, de fapt, povestea de dragoste dintre cei doi artiști

Este Cleopatra Stratan o femeie geloasă?

Pentru că sunt foarte tineri și nimeni nu a crezut în mariajul lor, Teo a întrebat-o pe Cleopatra dacă gelozia a intervenit în căsnicia ei cu Edward Sanda. Artista recunoaște că nu sunt geloși și că relația lor funcționează după niște principii bine puse la punct.

”Nu suntem geloși. Nu ne dăm motive să fim geloși. Atunci când nu-ți dai motive, n-ai de ce să simți treaba asta. Suntem amândoi în aceeași oală, să zic așa, aceeași industrie, ne știm munca. Avem niște principii peste care nu trecem”, a mai spus Cleopatra.