Cum reuseste Elena Udrea sa fie cu un pas inaintea tuturor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:01

Elena Udrea este mereu cu un pas inaintea tuturor. Parca si-ar cunoaste viitorul. Blonda politicii romanesti da cartile pe fata.

Sa fi vrut Elena Udrea intr-adevar sa isi citeasca destinul in ghioc sau in zatul de cafea? Destule pagini de s-au tot scris de-a lungul vremii cum ca a frecventat vrajitoare si vraci. Au aparut pana si poze cu ea cand se pupa cu o vrajitoare in timpul unei vizite electorale!

Dar azi, Elena Udrea rupe vraja si dezvaluie tuturor curiosilor adevarul: „La vrajitoare nu ma duc! Nu am fost niciodata!”
Desi in trecut a fost cu prietenele ei la diverse ghicitoare, Elena Udrea spune ca nu le-a calcat, personal, pragul niciodata descantatoarelor!

Si

probabil ca i-ar fi fost greu unei prezicatoare sa vada in ghioc ce viata tumultoasa i-a rezervat destinul Elenei Udrea! O zi de marti obisnuita incepe acum la sectia de politie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atenta la detalii, Elena Udrea este mereu aranjata si gata sa vorbeasca despre orice subiect, fie

el politic sau personal! Unghiile roz, rochia mulata, pantofii  portocalii si discursul politic, sunt deja elemente marca Elena Udrea!

Dupa ce da cu subsemnatul la politie, Elena Udrea mai acorda un interviu, iar apoi vine la munca, in Parlament! De cand este deputat independent nu lipseste niciodata! Nici macar de la sedintele comisiei din care face parte!