Teo Trandafir reușește să se mențină la aceeași greutate de ani buni. Vedeta Kanal D a slăbit considerabil în 2014, după o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci kilogramele nu s-a mai abătut asupra ei.
Cum reușește Teo Trandafir să se mențină la aceeași greutate de ani buni
Vedeta este într-o formă foarte bună, iar pentru a-și micșora stomacul este nevoită să mănânce foarte încet și în cantități foarte mici.
”Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata”, a mai explicat Teo, pentru Wowbiz.
Teo Trandafir are un ritual prestabilit, mănâncă prânzul la locul de muncă, iar în cazul în care i se mai face foame pe parcurs, apelează la pufuleți.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
”Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aceea, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a mai spus Teo Trandafir.
Citeste si: TEO TRANDAFIR VÂRSTĂ. Câți ani are Teo Trandafir? Cum arăta prezentatoarea Kanal D la 16 ani?
Cum reușește Teo Trandafir să reziste tentațiilor
Atunci când simte nevoia să mănânce ceva dulce, Teo spune că gustă din dulciuri, iar apoi își distrage atenția cu altceva, pentru a nu cădea pradă ispitei.
”Dacă vrei să mănânci o bomboană de ciocolată, dar ai multe în frigider, iei bomboana, o bagi în gură şi ieşi pe uşă, asta ca să nu te mai tenteze şi a doua oară”, a
Vedeta a recunoscut că are un fel de mâncare căruia nu-i poate rezista sub nicio formă. Este vorba despre pizza. Aceasta o prepară singură, în casă, pentru a avea controlul caloriilor, iar în locul blatului folosește felii de vinete.
”Există o reţetă, dar nu ştiu cum se numeşte. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, caşcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider şi ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a precizat Teo Trandafir.