Cum s-a afișat Cătălin, tânărul care și-a ucis iubita într-o cameră de hotel, înainte de a recurge la teribilul gest: „Așa face Dumnezeu”. Bărbatul este plâns de prieteni pe rețelele sociale

Autor: Diana Bostan

Cătălin și-a ucis iubita din gelozie

Sursa: Facebook: Allexandra Dinu/ Captură TikTok

Cătălin, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Bălteni, județul Dâmbovița, și-a ucis cu bestialitate iubita, apoi și-a pus capăt zilelor. Iată ce a postat bărbatul înainte de a recurge la teribilul gest!

Crimă pasională comisă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Dâmbovița. Cătălin și-a ucis iubita din gelozie, apoi s-a sinucis, cei doi fiind găsiți fără suflare într-o cameră de hotel din Capitală. Mesajele au curs pe rețelele sociale, însă apropiații consideră gestul tânărului ca fiind o ”dovadă de iubire”. Tânărul s-a filmat în mașină, înainte de a comite oribila crimă!

Ce a postat Cătălin, înainte de a comite crima și de a-și pune capăt zilelor

Deși a comis o crimă, unii internauți consideră gestul lui Cătălin drept un ”act de iubire” și plâng moartea acestuia. Înainte de a-și ucide iubita și de a se sinucide, Cătălin a postat un videoclip pe contul său de TikTok. Acesta s-a filmat la volanul unei mașini, iar pe fundal este pusă o piesă în care se vorbește despre minuni și despre credință, contrar gestului macabru la care tânărul în vârstă de 24 de ani a recurs.

Citește și: EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit

„Așa face Dumnezeu, minuni când nu te aștepți”, sunt versurile piesei alese de tânărul în vârstă de 24 de ani.

@catalyncata030

 

♬ Asa face Dumnezeu- DeSantoMusic

Tânărul este plâns de prieteni și de cei apropiați. Cunoscându-l, mulți au rămas consternați de evenimentele tragice și au exprimat mesaje de durere și neînțelegere pe rețelele sociale, încercând să găsească un sens în fața unei tragedii de neimaginat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Mocnea în el durerea”/ „Dumnezeu să te ierte”/ „Dumnezeu să te odihnească”/ Drum lin către cer, prieten drag”, sunt doar o parte dintre mesajele lăsate de apropiați pe TikTok.

Primele declarații ale mamei Alexandrei, adolescenta ucisă de iubit

Părinții Alexandrei declară că au apelat la autorități cu două zile înainte ca fata lor să fie omorâtă deoarece Cătălin devenise agresiv.

Totuși, familia lui Cătălin are altă teorie, aceea că o a treia persoană i-ar fi ucis atât pe tânărul de 24 de ani, cât și pe Alexandra. 

Citește și: Ultimul mesaj postat de Alexandra, adolescenta ucisă cu bestialitate de iubit: „Oriunde ai pleca, Dumnezeu e mereu cu tine”. Cum s-a afișat tânăra cu puțin timp înainte de tragedie

Autoritățile i-au dat mamei vestea cutremurătoare despre soarta tragică a fiicei sale, lăsând-o în agonie.

Planurile de viitor ale tinerei au fost brusc frânte, iar acum mama, devastată de durere, se pregătește să o conducă pe fiica sa pe ultimul drum.

”Trebuia să semneze atestatul. A plecat la școală la 9:30. Ultima dată am vorbit cu ea la 4:00. După, am primit un telefon, nu am reușit să răspund, și de atunci am sunat continuu, o zi și jumătate, și nu a mai răspuns nimeni la telefon”, a declarat mama fetei, la  antena3.ro.