Cum s-a desfășurat nunta din Timișoara, la care mirii au lansat o invitație deschisă pe Internet. Mireasa a declarat că s-ar fi produs o eroare: „Nu ne dorim să ne stricăm ziua”

Author: Lavinia Medrea

Mireasa a declarat că s-ar fi produs o eroare 

Sursa: PixaBay

Acum aproape o lună, doi tineri din Timișoara au lansat o invitație deosebită pe un grup de mirese de pe o rețea socială.

În urmă cu aproape o lună, un cuplu din Timișoara și-a exprimat durerea pe Internet lansând o invitație deschisă pe un grup de mirese de pe Facebook. Invitația era pentru cel mai important eveniment din viața lor, respectiv nunta.

Cum s-a desfășurat nunta din Timișoara, la care mirii au lansat o invitație deschisă pe Internet

După aproape o lună de la invitația lansată pe grupul de Facebook, mireasa a revenit cu un mesaj care a schimbat situația la 360 de grade.

Se pare că mesajul ei ar fi fost „denaturat” și că, de fapt, aveau disponibilitate pentru 27 de locuri la masa festivă, locuri care au fost ocupate. De asemenea, femeia a declarat că dispunea de angajați la nuntă pentru a se asigura că nu va fi deranjată de musafiri nepoftiți. 

Citește și: Doi miri din Vâlcea au oprit circulația pentru o ședință foto impresionantă! Gestul făcut de un polițist pentru cei doi

„Bună tuturor!

Postarea anterioară cu invitația s-a denaturat! Mulțumim tuturor pentru suport și mesaje. Aveam disponibile 27 de locuri și s-au ocupat. Sala și meniurile au fost deja complete, la locație va putea intra doar cine și-a confirmat prezența pe baza listei. Vom avea personal pentru a menține ordinea și nu ne dorim să ne stricăm ziua de la asta.

Vă mulțumim pentru că veți respecta evenimentul și intimitatea noastră”, este mesajul transmis de mireasă.

Citește și: Doi miri din Timișoara au rămas fără invitați la nuntă! Cei doi au trimis o invitație deschisă pe Internet și nu cer dar de nuntă: „Poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Care a fost mesajul inițial al miresei din Timișoara

Mesajul inițial al miresei părea să exprime altceva decât cel pe care l-a transmis recent. Femeia povestise cum a trimis 120 de invitații prietenilor și a primit doar 33 de confirmări, spre dezamăgirea ei, astfel că a lansat o invitație deschisă pentru restul de 87 de locuri, indicând chiar și locația în care are loc evenimentul, dar și preparatele de care dispun la masa festivă.

De asemenea, a precizat că nu-și dorește nici ea și nici soțul ei dar de nuntă.

„Bună seara, dragilor!

Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. 

Asta e, mergem înainte.

Am zis că poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți.

Nu ne dorim dar de nuntă. 

Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm. 

O să fie frumos, o să fie unic.

Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan.

Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook menționat anterior.