Cum s-a filmat Andreea Mantea în toiul dimineții! Vedeta a făcut totul public: „Din cinci în cinci minute”

Author: Lavinia Medrea

Cum s-a filmat Andreea Mantea în toiul dimineții! Vedeta a făcut totul public: „Din cinci în cinci minute”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare a show-ului matrimonial „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, a dezvăluit ce face în fiecare dimineață.

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite și iubite prezentatoare TV, care moderează emisiunea matrimonială „Casa iubirii”  difuzată pe Kanal D, le-a dezvăluit tuturor internauților ce face în fiecare dimineață.

Andreea Mantea a dezvăluit tuturor ce face în fiecare dimineață. Cum s-a filmat frumoasa vedetă

Așa cum spune un proverb, „cine se trezește de dimineață, departe ajunge”, lucru pe care și Andreea Mantea îl respectă cu strictețe, având în vedere că, zilnic, vedeta se trezește dimineață pentru a munci și a bucura telespectatorii cu prezența ei

în emisiuni. Dar, ca pentru oricine, trezirea de dimineață nu e așa de ușoară pentru Andreea Mantea. Frumoasa brunetă s-a filmat în timp ce stătea în pat, pe întuneric, închizând ochii din cauza oboselii și bucurându-se de încă cinci minute de odihnă înainte ca alarma să o trezească din nou.

Citeste si: Andreea Mantea trece prin momente dificile! Ce se întâmplă în casa vedetei! „Sunt în bucătărie! Ies din parchet”

„Eu, în fiecare dimineață, cu alarma pusă din cinci în cinci minute...”, a scris Andreea Mantea, alături de un videoclip cu ea, în care se poate auzi o piesă despre o cană de cafea.

Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească zece kilograme

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mulți oameni se întreabă cum de a ajuns Andreea Mantea la o siluetă perfectă într-un timp record, motiv pentru care frumoasa vedetă, acum ceva timp, a explicat exact ce reguli a respectat ea. 

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.

Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita.

Dar este îngrozitor de greu.

Citeste si: Ce face Andreea Mantea în miez de noapte, atunci când toată lumea doarme. Fanii s-au crucit

Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație.

Și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.

Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos.

Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a povestit Andreea Mantea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.