Cum s-a filmat Simina Loica pe TikTok la o zi după despărțirea de Alex Zănoagă! Fanii au înnebunit când au văzut-o în ipostaza asta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 oct 2022, 00:00

Simina Loica, momente de cumpana in relatia cu Alex Zanoaga

Sursa: Instagram

Simina Loica traverseaza o perioada difiicila in casnicia cu Alex Zanoaga, bruneta fiind coplesita de separare.

Simina Loica si Alex Zanoaga trec prin momente dificile asa cum se intampla in orice casnicie caci nimic nu este pe roze, insa frumoasa fosta concurenta de la Puterea Dragostei pare ca a fost coplesita de neintelegerile dintre ei, izbucnind in plans intr-un live pe TikTok atunci cand a fost intrebata ce are.

Citeste si: Cu cine s-a afișat Simina Loica imediat după despărțirea de Alex Zănoagă cu care se mutase recent într-un apartament din București

Ce a facut Simina Loica la o zi dupa separarea de Alex Zanoaga

Daca initial nu a vrut sa dea din casa si sa spuna despre problemele care o afecteaza, totusi Simina nu a mai rezistat si a dezvalui ca este vorba despre separarea de Alex Zanoaga. Cei doi par a nu mai locui impreuna, asta chiar daca in urma cu cateva luni s-au mutat in Bucuresti pentru a avea mai multa intimitate ca si cuplu.

„Evident, ca în orice căsnicie, mai avem și noi momente când suntem în dezacord, momente pe care, prin comunicare, le depășim relativ repede. Pot spune că sunt fericită alături de Alex și Dominic, nici nu se pune problema divorțului. Din contră, ne gândim serios să ne extindem familia, ne gândim la un frățior sau o surioară pentru Dominic. Deși Alex este foarte ocupat cu job-ul, găsește mere resurse pentru a ne arăta cât de importanți suntem noi, familia, pentru el.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum s-a filmat Simina Loica sa ii faca in ciuda lui Alex Zanoaga

Într-adevăr, în ultima perioadă, am postat mai puține poze cu Alex, dar aceasta este doar din cauza programului încărcat al soțului meu.”

Citeste si: Simina Loica a izbucnit în plâns pe TikTok! Fosta concurenta Puterea Dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă. Care a fost adevăratul motiv al separării

Dupa separarea de Alex Zanoaga, Simina s-a consolat in bratele bunei salei prietene, Naba Salem, una din actualele concurente la Puterea Dragostei. Insa, pentru a da uitarii si pentru a arata ca a pus la spate toate neintelegerile cu sotul ei, Simina Loica a facut un nou filmulet pe care l-a incarcat pe TikTok.

Bruneta s-a filmat in timp ce dansa de mama focului cu miscari lascive fredonand cateva melodii de petrecere. Mai mult, buna dispozitie pare ca a pus stapanire pe Simina Loica deoarece demult, bruneta nu a mai fost vazuta intr-o astfel de ipostaza.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.