Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan! Impresara i-a surprins pe toți. Apariția sexy a fost apreciată de mii de internauți

Author: Marina Ionescu
Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan!
Sursa: Instagram

Celebra impresară Anamaria Prodan a postat o fotografie incendiară  în mediul online, care a strâns mii de aprecieri din partea urmăritorilor intr-un timp foarte scurt.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Impresara are 760.000 de urmăritori pe Instagram, prin urmare, vedeta este foarte activă în mediul online, unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Citeste si: Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a strălucit

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan în vârstă de 48 de ani arată de fiecare dată impecabil. Astfel, impresara nu pierde nicio ocazie să-și etaleze formele perfecte și silueta de invidiat în mediul online. Din dorința arzătoare de a arăta cât mai bine, vedeta a slăbit enorm în ultima perioadă, lucru de care este tare mândră.

Recent, impresara și-a delectat fanii cu o poză, în costum de baie, postată pe contul personal de Instagram. Semn că urmăritorii o apreciază pe Anamaria Prodan, postarea acesteia a strâns peste 20.000 de „like-uri”.

Citeste si: Anamaria Prodan, gest incredibil! Ce a făcut vedeta la mormântul mamei sale. Internauții au rămas cutremurați

Fotografia acesteia a adunat numeroase reacții pozitive din partea fanilor din mediul online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care a reușit să o strângă de-a lungul timpului. Mai mult, impresara recunoaște că are foarte mulți bani, încât ar mai putea trăi 20 de vieți.

"Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. 

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii soțului și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”,  a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro, potrivit As.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție incendiară! Vedeta a lăsat inhibițiile deoparte și a pozat în cele mai sexy ipostaze. Fanii au rămas înmărmuriți

Sexy impresara are o viață de lux în Dubai, iar în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a declarat că s-a născut milionară și că tot ceea ce a făcut a fost să investească inteligent în munca ei. 

"M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele", a declarat Anamaria pentru  gsp.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.