Cum s-a hotărât Oana Radu să slăbească? A fost jignită pe stradă, de față cu toată lumea: "Mi-a zis că degeaba sunt frumoasă, deșteaptă, dacă sunt..."

Autor: B.H.
Actualizat: 25 ian 2021, 21:55

A slăbit spectaculos, apoi a pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus, iar acum este hotărâtă să obțină din nou o siluetă de vis. Cum s-a hotărât Oana Radu să slăbească?

Kilogramele în plus au fost mereu o problemă pentru ea, de fiecare dată făcând eforturi mari pentru a se ține departe de tentațiile culinare și a avea un stil de viață cât mai sănătos.

Citeste si: Andreea Oprică și-a cerut iertare. Mesajul postat pe instagram: "În Postul Paștelui..."

După ce într-o perioadă reușise să ajungă la o formă fizică de invidiat, ulterior, Oana Radu și-a pierdut motivația, a renunțat la restricții, iar acest lucru s-a văzut imediat. 

Cum s-a hotărât Oana Radu să slăbească? A fost jignită pe stradă, de față cu toată lumea: "Mi-a zis că degeaba sunt frumoasă, deșteaptă, dacă sunt..."

Oana Radu este mai hotărâtă ca niciodată să obțină din nou o siluetă subțire, astfel că s-a apucat serios de sport și are o alimentație sănătoasă, ajutată fiind și de actualul ei iubit. Ce a determinat-o să facă acest lucru? Ei bine, cântăreața a povestit un episod mai puțin plăcut pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp.

A fost jignită de o persoană dragă, dar acest lucru a determinat-o să se apuce de serios de slăbit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador revine la "Puterea dragostei"?! Ella a rupt tacerea: "O sa vina"

"M-a motivat un băiat extrem de mult. M-a motivat în sensul în care m-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta a mea cu greutatea, îi explicasem că deja încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu are rost.

Mi-a zis să mergem la alergat. Eu, evident, ca să par tare i-am zis: ok, merg și eu la alergat cu tine. Nu știu dacă am putut să alerg doi metri, mi s-a părut infernal de greu. M-a jignit. M-a făcut grasă, m-a făcut foarte grasă, în parc, de față cu toată lumea. Mi-a zis că degeaba sunt deșteaptă, frumoasă, dacă sunt obeză. Mi-a zis lucruri adevărate. Nu există frumusețe oricum."
, a spus Oana Radu într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Andreea Tonciu, imagini incendiare din perioada când voia să devină cunoscută! Nu o recunoşti!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.