Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală?

Author: Bianca Vidoi

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală?

Sursa: Facebook Carmen Iohannis

Prima zi de școală a trecut, iar Carmen Iohannis a atras atenția cu rochia pe care a purtat-o în această zi specială.

Carmen Iohannis predă la un liceu din Sibiu, iar aceasta nu avea cum să lipsească de la festivitatea de începere a noului an școlar 2023-2024. Iată cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală.

Citește și: Carmen Iohannis împlinește 62 de ani pe 2 noiembrie 2022. Cum l-a cunoscut pe Klaus Iohannis și cum a început povestea lor de iubire

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Carmen Iohannis este profesoară în cadrul unui liceu din Sibiu, chiar mai mult, aceasta este dirigintă a clasei a X-a, la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, iar prima zi de școală este un eveniment special atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice. Această zi importantă nu a putut să treacă fără ca Prima Doamnă să ne arate poze de la eveniment, iar rochia acesteia a atras atenția.

Rochia pe care Carmen Iohannis a ales să o poarte în prima zi de școală era albastru turcoaz, cu mâneci scurte și strânsă în talie. Culoarea turcoaz este o alegere pe care Prima Doamnă o alege des în aparițiile sale publice, mai ales în momentele importante, precum la vizita Papei în România, la Zilele Europei, dar și la izita oficială în Statele Unite ale Americii.

Această ținută a fost creată de Eli Lăslean, un designer pe care Carmen Iohannis îl alege des.  „Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anul acesta, Prima Doamnă a ales o rochie de culoarea aqua vivace, dintr-un brocard cu elastan. Prima Doamnă preferă, întotdeauna, o linie simplă, îmi atrage atenția de fiecare dată. Această rochie a fost realizată exact în acest sens. 

Am abordat o simplitate studiată și o linie clasică, așa cum îi place Primei Doamne. 

E propunerea mea. I-am propus două ținute, iar aceasta a fost ținuta aleasă”, a declarat Eli Lăslean despre ținute pe care Prima Doamnă a ales-o pentru prima zi de școală, potrivit fanatik.ro

Citește și: Klaus Iohannis a cerut intoleranță față de plagiat, într-un discurs susținut în deschiderea noului an universitar, în condițiile în care Nicolae Ciucă a fost acuzat de plagiat în teza sa de doctorat

Mesajul pe care l-a avut Carmen Iohannis pentru elevi

Prima Doamnă este profesoară la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, iar aceasta se asigură să nu lipsească niciodată de la evenimentele importante pe care elevii ei le au. Astfel, diriginta clasei a X-a, Carmen Iohannis, a apărut în prima zi de școală, la data de 11 septembrie, alături de elevii săi, oferindu-le acestora cuvinte pline de curaj și zâmbete calde.

Aceasta și-a îmbrățișat elevii în prima zi de școală și a recunoscut că i-a fost dor de ei, alături de aceste gesturi emoționate, Carmen Iohannis a ținut și un discurs plin de speranță pentru noul an școlar 2023-2024. „Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor, părinţilor, un an cu mult succes şi reuşite! Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur',  a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis, potrivit viva.ro.

Citește și: Ținuta aleasă de Carmen Iohannis pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Soția liderului României, gest judecat de mulți români