Cum s-a îmbracat Carmen Iohannis la votul pentru Alegerile Locale. A atras din nou privirile tuturor. FOTO

Author: Oana Picerea
carmne iohannis Foto(4)
Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vot

Votul pentru alegerile locale a inceput dis de dimineata, iar politicienii s-au inghesuit sa mearga la vot pentru a da un exemplu cetatenilor.

Cei mai matinali politicieni care au fost la vot sunt Gabriela Firea, premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan.  

Sotia presedintelui Klaus Iohannis a votat la Sibiu, acolo unde locuieste Prima Doamna a Romaniei. Desi Klaus Iohannis locuieste la Bucuresti, sotia acestuia a preferat sa ramana la Sibiu, acolo unde este si profesoara de limba engleza. 

Citeste si: Motivul pentru care Klaus Iohannis NU a votat alaturi de sotia sa! Ce se intampla cu Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vot

Tinutele purtate de Carmen Iohannis de-a lungul timpului au atras multe critici, dar si multe laude. Fiecare tinuta a fost atent analizata si comentata. Prima Doamna a Romaniei a atras tot timpul privirile celor din jur, atat prin rochiile scurte purtate, dar si prin silueta ei de invidiat. 

Citeste si: Rezultate partiale pe judete. Exit Poll online ora 10:00 Alegeri Locale 2020: au votat peste 1.5 milioane de alegatori

Carmen Iohannis are o silueta de adolescenta, la cei 59 de ani ai sai. Prima doamna este foarte iubita de elevii sai. Aceasta a dezvoltat o relatie profesor-elev speciala cu acestia si nu a vrut sa se mute la Bucuresti atunci cand sotul ei a devenit presedinte. 

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la vot

Presedintele Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala si i-a indemnat pe oameni sa mearga la vot. Presedintele afre viza de flotant pe sectorul 1 din Capitala.

Acesta a anuntat ca a facut acest lucru pe 28 aprilie special pentru a putea vota in Bucuresti la algerile locale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Prima Doamna a votat la Sibiu, acolo unde are adresa de resedinta. Iata ce tinuta a ales Carmen Iohannis cand a mers la vot.

Aceasta a purtat o rochie vaporoasa rosie, cu pete albastre. Dat fiind faptul ca vremea s-a racit, Carmen Iohannis si-a luat un pulover subtire deasupra. Prima doamna a purtat si o pereceh de sandale negre, cu toc gros, de 8 cm. Iata primele imagini: 

 

Citeste si: Rezultate partiale Alegeri Locale pentru Primariile Voluntari, Popesti Leordeni si Chiajna. Exit Poll si prezenta la vot LIVE ora 14:00: 27.46%

Citeste si: Alegeri Locale. Exit Poll online ora 14:00 pentru sectoarele din Bucuresti: sectorul 2 18.32% prezenta la vot, sectorul 3 14.81%