Cum s-a imbracat Marisa de la “Bravo, ai stil!” la petrecerea Rooftop Party 2018!

Autor: Simona Alexa
Actualizat: 21 iun 2018, 15:29

Desi ecourile finale “Bravo, ai stil! All Stars” se mai aud inca, fostele concurente incep sa isi vada linistite de viata. Miercuri, Marisa Paloma a facut senzatie la un eveniment monden.

Miercuri dupa- amiaza, Mariasa Paloma, castigatoarea sezonului 2 “Bravo, ai stil!”si finalist “All Stars” a fost prezenta la Rooftop Party 2018, la petrecere organizata de revista “OK!”. Evenimentul a avut loc in aer liber si in timpul zilei, motiv pentru care invitatii au ales sa poarte outfit-uri vesele si colorate, potrivite dress-code-ului sugerat de organizatori.                                                                         

Nu insa si Marisa Paloma, care a optat pentru o tinuta cu stil conceputa dupa gustul si dispozitia sa. Ea a imbracat o pereche de jeansi scurti, un top negru si un sacou lung purtat deasupra si accesorii potrivite perfect tinutei sale: ghete inchise la culoare, o poseta si o pereche de ochelari de soare care ii veneau perfect! 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.