Cum s-a pregatit Jador pentru criza cauzata de coronavirus! Mama lui l-a ajutat

Author: A.I.
Actualizat: 24 mar 2020, 11:15

Mama lui Jador a avut grija ca baiatul ei sa aiba numeroase alimente in aceasta perioada de criza generata de coronavirus.

Jador a fost cu mama lui la cumparaturi si aceasta i-a umplut caruciorul.

"Mananc doua luni din astea", i-a spus Jador mamei sale, aceasta luandu-i, printre numeroase alte alimente, si mai multe paini.

Cum arată prima mașină a lui Jador?

Acum conduce mașini cu foarte mulți cai, dar pasiunea pentru autovehicule o are încă de pe vremea când nu era la fel de cunoscut.

Cum arată prima mașină a lui Jador?

În cel mai nou vlog postat pe canalul său de Youtube, Jador le-a arătat celor ce îl urmăresc prima sa mașină. Nostalgic, cântărețul a studiat mașina cu mare atenție, amintindu-și cu drag de acea perioadă a vieții lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A reușit să devină cunoscut în toată țara, are o mulțime de fani și câștigă foarte bine din muzică, lucru care îi permite să își îndeplinească cele mai mari capricii.

Dacă acum are aproape tot ce își dorește, în trecut, Jador conducea o mașină mult mai ieftină, cumpărată cu ajutorul părinților.

Într-un vlog, cântărețul a dezvăluit că prima lui mașină a fost un Audi A4. Jador a reușit să își cumpere mașina cu ajutorul mamei lui, autoturismul costând aproximativ 4000 de euro. Încă de atunci cântărețul voia sa fie cunoscut sub numele de Jador, lucru pe care îl demonstrează și numărul de înmatriculare al mașinii: JDR.

"Astăzi o să vă arăt prima mea mașină. Tu mi-ai luat-o mama, nu? Aveam jante pe 19, cauciuc d-ala mic ca să mă placă gagicile, atunci, pe vremea aia. Aveam geamuri fumurii. Acum, mașina i-am dat-o fratelui meu. Are motor 1.9, diesel.", a povestit Jador într-un vlog.

Acum, mașina este condusă de fratele artistului.