Cum s-a pregatit un galatean ca sa scape din calea Apocalipsei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 02:50

Prietenul la nevoie se cunoaste. O veni, n-o veni Apocalipsa, in casa unui galatean totul a fost aranjat ca la carte. Imediat ce vecinuli s-a aratat la poarta, cei doi s-au si pus pe planuit ce vor face de sfarsitul lumii.

Galateanul nostru nu a glumit cand a zis ca si-a luat masuri pentru 21.12.2012. Si-a amenajat in beciul casei un adevarat adapost, in cazul in care previziunile maiasilor se adeveresc. Fireste, din el nu lipsesc alimentele sau radioul. Cine stie, poate ca asa-zisii extraterestri, care sunt asteptati sa ne invadeze, vor intra pe frecventa, cu chef de vorba.

Se stie ca romanul nu-i doar gospodar, ci si gurmand.
Cum sa plece pe lumea ailalta, daca nu cu burta plina? In adapostul care nu masoara mai mult de 7 m.p., galateanul nostru si-a creat toate conditiile. Poate sa vina si cel mai mare potop ca nea Sterea nu moare nici de foame, nici de sete.

Borcanul cu zacusa, notat. Borcanul cu branza, notat! Butoiul cu muraturi, notat! Ce-i mai lipseste omului, daca nu ceva sa-i alunece fierbinte pe gatlej, cat sa-i incalzeasca sufletul?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.