Cum s-a produs accidentul din Giurgiu, când un tată și fiul lui și-au pierdut viața, după ce s-au urcat pe un ATV

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mai 2023, 10:02

Un tată din Giurgiu și fiul lui au murit, după ce s-au urcat pe un ATV și au intrat într-un stâlp. Cei doi nu au mai putut fi salvați, iar vinovat pentru cele întâmplate este chiar bărbatul, deoarece nu avea permis de conducere.

O familie din Giurgiu trece prin momente cumplite, după ce un tată și fiul lui au murit, după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp. Cu două luni înainte, mama copilului murea de cancer, iar, acum, singurul care a rămas în viață e fiul celor doi, în vârstă de 15 ani.

Cum au murit tatăl și fiul din Giurgiu, după ce au intrat cu ATV-ul într-un stâlp

Tatăl, în vârstă de 43 de ani, a vrut să îi facă o bucurie fiului de nouă ani și l-a scos la o plimbare cu ATV-ul, fără să știe că aceasta avea să fie ultima lor zi. Marian și fiul lor ieșiseră la plimbare în apropiere de casă, în localitatea Cosoba, când, dintr-o dată, ATV-ul pe care în care se aflau intră într-un stâlp.

Citește și: „Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

Marian și fiul lui sunt aruncați din ATV, iar bărbatul de 43 de ani moare pe loc, după ce s-a lovit puternic de un gard. Copilul lui de nouă ani este grav rănit și moare la scurt timp. Apelul la 112 este efectuat de urgență și, la fața locului, a ajuns și un elicopter SMURD.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Manevrele de resuscitare aplicate celor două victime nu au dat niciun rezultat și a trebuit să fie declarat decesul acestora. Conform observatornews.ro, Marian l-ar fi lăsat pe fiul lui să manevreze ATV-ul, deși nici el nu ar fi avut permis de conducere de niciun fel.

Citește și:  „Nu pot să cred că nu o să-ți mai aud niciodată vocea”. Cine este Melissa, femeia care și-a pierdut viața, după ce s-a prăbușit pe un aeroport din Turcia

Tatăl copilului nu avea permis de conducere

Deși nu avea permis de conducere, ceea ce înseamnă că nici pe ATV nu avea dreptul de a se urca, acesta deținea un vehicul de teren, dar și un tractor, pe ambele folosindu-le pentru a lucra terenul agricol.

În urmă cu două luni, soția acestuia a murit, după ce s-a luptat cu cancerul. Cei doi soți aveau doi copii: băiatul de nouă ani, care a murit, și un băiat de 15 ani, care va crește fără părinți și fără frate.

Martorii susțin că, în ziua în care a scos ATV-ul din curte, a fost și prima dată când l-a condus. Mai mult decât atât, ar fi mers și încet, întrucât cel mic să nu fie pus în pericol. „O tragedie. Viteză sigur nu a avut”.  Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca adolescentul de 15 ani să fie crescut de familia din partea tatălui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.