Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Mircea Badea, în Grecia: „Nu s-a întâmplat o tragedie”. Prezentatorul TV se afla alături de soție și de fiul lor

Autor: Diana Bostan

Mircea Badea și Carmen Brumă au fost implicați într-un accident rutier.

Sursa: Instagram: Mircea Badea Real

Mircea Badea și Carmen Brumă au fost implicați într-un accident rutier în Corfu. Iată cum s-a întâmplat totul și cum se simt cei doi!

Mircea Badea și Carmen Brumă au trăit momente de tensiune maximă în timpul vacanței lor pe insula Corfu, Grecia, când au fost implicați într-un accident rutier, notează EVZ. Deși incidentul a fost unul minor, cei doi au subliniat că lucrurile ar fi putut lua o întorsătură dramatică.

Citește și: „Am plâns 6 luni de dorul tău!” Mircea Badea și Teo Trandafir dau cărțile pe față! Relația pe care au avut-o cei doi prezentatori

Mircea Badea și Carmen Brumă au fost implicați într-un accident rutier

Prezentatorul TV și soția se aflau într-o mașină închiriată, alături de fiul lor, timp în care automobilul a suferit o defecțiune gravă: bara de direcție s-a rupt brusc. În acel moment, se aflau într-o zonă aglomerată, cu pietoni și alte vehicule în apropiere.

Mircea Badea a povestit pe rețelele de socializare că, deși totul s-a soldat doar cu o tamponare ușoară, consecințele ar fi putut fi catastrofale.

Vedeta a mărturisit că nu s-a întâmplat vreo tragedie, ci doar o tamponare ușoară.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Ce greșeli facem atunci când vrem să slăbim. Carmen Brumă ne spune ce trebuie să evităm

„Imaginează-ți că ești la volan în insula Corfu. În spate este copilul. Tocmai ai închiriat un Jeep Wrangler din hotelul in care stai. Ești pe stradă într-o localitate aglomerată: pietoni, mașini. Mergi drept, cu strada. Urmează curba la dreapta. Virezi. Volanul virează, mașina nu.

Virezi mai tare. Mașina continuă drept. Apeși la disperare frâna. Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie. Doar o tamponare ușoară, cu un vehicul din sensul celălalt. Dar de ce așa ceva?! Uită-te la film: s-a rupt bara de direcție de la mașină!!!!!!!!! Dacă erau pietoni fix acolo? Dacă eram pe serpentine în afara localității?”, a fost mesajul scris de Mircea Badea, pe Instagram.

Cum se simt cei trei după incident

Carmen Brumă a confirmat situația pe InstaStory, menționând că toți trei au scăpat teferi, dar a punctat cât de norocoși au fost că accidentul nu a avut urmări mai grave.

Citește și: Cum putem să mâncăm paste fără să ne îngrășăm. Carmen Brumă ne împărtășește secretul

Incidentul a avut loc în timp ce Mircea Badea conducea pe o stradă dintr-o localitate aglomerată. Acesta a explicat că, deși a virat volanul pentru a face o curbă, mașina nu a mai răspuns comenzilor. Din fericire, frâna a funcționat, evitând o tragedie.

Carmen Brumă a concluzionat că, deși incidentul a fost doar o tamponare, a fost un reminder că astfel de evenimente pot escalada rapid, indiferent de circumstanțe.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.