Cum s-a produs cumplitul accident în care o familie întreagă a murit - 2 adulți și 3 copii și-au pierdut viața - Detalii șocante

Author: Alina Petre

Accident grav în Teleorman

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului tragic care s-a produs, luni dimineața, în Teleorman, în urma căruia doi adulți și trei copii și-au pierdut viața.

Doi adulţi şi trei copii au murit, luni, într-un accident pe E70, între Văceni şi Vităneşti, după ce un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

În urma impactului, trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 și-au pierdut viața.

Din primele informații, se pare că șoferul mașinii ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit de TIR.

Aceștia circulau dinspre București spre Alexandria și se îndreptau spre mare când au intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa din sens opus. 

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, iar impactul a fost atât de puternic încât cei cinci au murit pe loc.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi

întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul ”, a transmis IPJ Teleorman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Accident mortal în Teleorman! Un autoturism s-a ciocnit frontal cu un tir pe DN 6. O familie de cinci oameni a murit, printre care și doi minori

Drumul European 70, numit și ”Drumul morții”

Sute de familii distruse, oameni mutilați pe viață și zeci de morți. Așa arată bilanțul ultimilor 10 ani pe acest tronson de drum.

Oamenii care fac naveta, care merg in concediu, care vin sau se duc la nuntă, sau, care, pur si simplu, merg acasă, nu mai ajung niciodată. Ce rămâne din ei sunt doar crucile care împânzesc acest tronson de drum.

Drumul European 70 (DN6), pe sectorul care leagă Alexandria de București este unul dintre cele mai agromerate drumuri din țară, din Alexandria și până în Ghimpați de Giurgiu circulând între 8000-16.000

de vehicule zilnic, iar din Ghimpați și până în București circulă peste 16.000 de mașini pe zi, tronsonul fiind încadrat, oficial, în categoria celor mai aglomerate drumuri din țară, cu trafic egal cu cel de pe celebrul DN1.

Citeste si: Accident teribil în Buzău- O adolescentă de 15 ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat- Detaliul care a îngrozit oamenii legii

 

 

Taguri: