Cum s-a razbunat Albert Oprea pe Sorin Puscasu dupa ce l-a nominalizat la Survivor Romania 2021. A pornit razboiul intre cei doi concurenti:"Mi se pare aberant ce face..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 16:05
Sorin, acuzatii grave la adresa lui Albert in Consiliul de Eliminare

Sorin lanseaza acuzatii grave la adresa lui Albert in Consiliul de Eliminare de aseara de la Survivor Romania 2021 dupa ce este nominalizat de catre Razboinic.

Albert a iesit preferatul publicului aseara in Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021 si a scapat de o posibila eliminare din competitie dupa ce a fost enominalizat de catre Razboinici cu cinci voturi pentru a parasi competitia. Desi se astepta la un astfel de deznodamant avand in vedere parcursul exemplar din ultima saptamana si faptul ca este unul dintre preferatii publicului, Albert a tinut sa le multumeasca celor care cred in el si sansa lui de a ajunge in Finala Survivor Romania 2021:" "O simt chiar mai bine ca saptamana trecuta, e o onoare si

m-a facut sa ma simt si mai motivat si mai determinat. Vreau sa le multumesc, va promit ca nu va dezamagesc si sunt gata sa merg si prin foc si nu cu cateva persoane, ci sunt gata sa ma confrunt si cu o armata. Doar cine a fost in locul meu poate sa confirme ce simt. Nu iti mai trebuie somn mancare, nimic. Eu doar pot sa promit ca nu ii voi dezamagi." 
 

Sorin, acuzatii grave la adresa lui Albert Oprea la Survivor Romania 2021

Citeste si: ELIMINARE cu scandal la Survivor Romania 2021! Cine a parasit competitia dupa alte TREI nominalizari surprinzatoare din partea Razboincilor si a Faimosilor

Albert a facut in schimb o nominalizare deloc surprinzatoare in calitate de preferat al pulbicului.

El l-a votat spre eliminare pe Sorin deoarece crede ca are ceva personal cu el:" "Aceasta persoana are ceva personal cu mine, chestii din trecut, nu ma vrea deloc in acest grup, in echipa Razboincilor si face mereu ceva ca eu sa fiu propus spre eliminare. Nu avem verigi slabe, dar il simt cea mai putin potenta de a aduce puncte si aceasta persoana este Sorin." 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin de la Razboinci il ataca pe Albert, preferatul publicului din Consiliul de Eliminare de aseara de la Survivor Romania 2021 

Citeste si: Romina si Andrei Dascalu, confruntare dupa eliminarea Razboinicei de la Survivor Romania 2021. Ce i-a soptit la ureche concurenta

In schimb, Sorin a declarat ca nu are nimic personal cu el, insa ceea ce a facut Albert in Consiliul de Eliminare este aberant, mai ales sa spuna asa ceva intr-un Consiliu de Eliminare:" "Din spusele lui, nu am nimic personal.

El nu se integreaza, persoanele noi i-au spus in fata aceeasi parere care o aveam toti. Mi se pare aberant sa aduci aceste cuvinte aci. S-a obinsuit cu treaba de acolo, cu bisericuta lui. Pot sa spun ca am ceva leziuni, insa si in aceasta situatie am adus puncte mai multe de catre el. Stia cumva parerea tuturor despre el. Toti l-am impins de la spate, am incercat sa-l facem sa isi revina. Nu prea aveam subiecte comune, dar o sa iau votul ca atare. Nu este nimic personal catre el."   VEZI toata declaratia lui Sorin in Consiliul de Eliminare mai jos!

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.