Cum s-a schimbat de-a lungul ultimilor 10 ani Cleopatra Stratan. Acum este o femeie în toată regula.

Autor: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 06:40
cleopatra stratan Foto(5)
Cum arata Cleopatra Stratan in 2021

În 2010, Cleopatra Stratan lansa melodia ”Ghiță”. Iată cum a evoluat cariera fiicei lui Pavel Stratan până astăzi.

Acum 10 ani, Cleopatra Stratan a făcut furori pe internet cu piesa „Ghiță”. S-au schimbat, însă, multe în viața artistei din 2010, până acum. În acest timp, fiica lui Pavel Stratan a continuat să își dezvolte cariera muzicală, dar s-a și logodit cu Edward Sanda, la doar 18 ani. 

Cum s-a schimbat Cleopatra Stratan, de când a lansat hit-ul ”Ghiță”

Cleopatra Stratan s-a născut pe 6 octombrie 2002, la Chișinău, în Republica Moldova. Ea este o cântăreață de cetățenie moldovenească și română.

Cleopatra este fiica cântărețului  Pavel Stratan. Se intitula intitulează „La vârsta de trei ani” și deține 6 recorduri mondiale. Ea a revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză. Revenirea a fost marcată de colaborarea cu fratele ei Cezar Stratan, pentru melodia „MAMI”.

Un an mai târziu ea lansa piesa „Te las cu inima” care s-a bucurat de un real succes. În doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizări.

Citeste si: Cleopatra Stratan este însărcinată? Cine i-a dat de GOL: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”

Cleopatra Stratan, logodită cu Edward Sanda

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Fiica lui Pavel Stratan se pregătețte de nuntă.

Ea și iubitul ei, Edward Sanda, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și vor să-și oficializeze relația în curând. Cei doi tineri și-au deja și nașii de cununie. 

Deși formează un cuplu doar din luna martie a anului trecut, cei doi îndrăgostiți sunt convinși că nu pot trăi unul fără altul și sunt gată să facă pasul cel mare în relația lor. Pasiunea pentru muzică a fost cea care i-a adus alături.

În ciuda vârstelor fragede, (Edward Sanda are 24 de ani, iar Cleopatra doar 18 ani) cei au planuri mari de căsătorie pentru viitorul apropiat.

S-au întâlnit prima dată în vara anului 2014, la Caracal, acolo unde Cleopatra susținea un concert.

Eu am cântat în deschiderea concertului ei. Dar nu am știut decât când am ajuns acolo. Am și făcut o poză împreună atunci,”  povestește Edward.

Peste patru ani, în 2018, destinul i-a adus din nou împreună, în același studio de îregistrări, unde Cleopatra pregătea single-lul „Te las cu inima!”.

Citeste si: Edward Sanda, dezvăluiri cutremurătoare. Prima iubită a câtărețului a murit: "Din păcate, s-a ridicat la cer"

„Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia “Cozonac”. Ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu piesa și am fost invitați la mai multe televiziuni,” a mărturisit Cleopatra Stratan.

Citeste si: Edward Sanda şi Cleopatra Stratan, un nou pas în relaţia lor. Cum au petrecut cei doi în ulimul timp

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.