Cum s-a schimbat viata frumoasei Emiliana dupa “Bravo, ai stil!”? Uite cu ce se ocupa si cum arata tanara

Autor: Lili Lascar
Actualizat: 25 iun 2018, 15:56

Emiliana are o sumedenie de fani si este influencer pe retelele de socializare.

Iuliana si Emiliana au format un duo de senzatie in sezonul al treilea al emisiunii "Bravo, ai stil!". Au fost prietene bune si au reusit sa impresioneze juriul de nenumarate ori.

Totusi, pe masura ce s-au apropiat de Marea Finala, fetele au simtit tot mai abitir ca este cazul sa concureze individual, ba chiar intre ele au inceput sa apara animozitati si mai tarziu certuri.

Ambele au reusit performanta de a ajunge finaliste, dar premiul cel mare a fost castigat de Iuliana. Emiliana a ramas insa cu foarte multi urmaritori, cu popularitate si a obtinut o sumedenie de contracte de colaborare. 

"Dupa ce am terminat filmarile la "Bravo, ai stil!", am inceput sa ies din ce in ce mai des la evenimente mondene. Mi s-a schimbat radical stilul de viata dupa participarea la emisiune si sunt recunoscatoare.

Imediat am legat mai multe colaborari cu persoane cu care nu am crezut vreodata ca o sa lucrez. Am foarte multi urmaritori carora le multumesc, am vlog, blog si, da, poti face o afacere din asta daca stii cum sa gestionezi situatia. Sunt foarte multumita si decisa sa progresez in permanenta", a declarat Emiliana.

 

Taguri: