Cum s-a schimbat viața lui Tavi Colen de când a părăsit trupa „Talisman”. Viața l-a dus pe drumuri foarte grele: „Am cântat printre ceaune în care se făcea mâncare”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 nov 2023, 03:50

Viața l-a dus pe drumuri foarte grele

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Tavi Colen, fostul membru al trupei „Talisman”, a fost invitat în ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Tavi Colen, fostul membru al trupei „Talisman”, a povestit cât de tare l-a încercat viața după ce a părăsit formația.

Cum s-a schimbat viața lui Tavi Colen de când a părăsit trupa „Talisman”

După ce a părăsit trupa „Talisman”, viața lui Tavi Colen nu a fost deloc una ușoară.

Artistul rămas fără bani, fără carieră și, pe deasupra, avea și un copil de crescut.

„Eu când am plecat de la Talisman, mie mi s-a luat munca mea de o viață. Eu am rămas în fundul gol, nu aveam nimic, nu aveam contracte, nu aveam spectacole, nu aveam piese, nu aveam scule, nu aveam sală de repetiție, nu aveam formație, nu aveam nimic, absolut nimic! Și am luat-o de la -3, nici măcar de la zero.

Am luat-o cu Ema, care stătea lângă mine și plângea în fiecare zi că, de foarte multe ori, nu am avut bani să băgăm motorină, să ajungem la cântare. Și aveam foarte puține cântări pentru că nu mai eram Talisman, eram Tavi Colen, un băiat care s-a apucat să cânte.

Citește și: Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta! Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”: „N-am cântat până la 18 ani”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am luat-o de la zero, nu că n-am vrut să fiu iar sus, mi-am dorit foarte tare dar abia acum încep să culeg roadele la foarte multă muncă de ani de zile. Am avut un copil de crescut peste toate astea, de la zero! Trebuia să muncesc la niște chestii înjositoare, am cântat printre ceaune în care se făcea mâncare, am cântat în playback pentru că ăia nu aveau instalație de sunet, deci chestii grele, chestii pe care nu aș mai vrea să le trăiesc vreodată”, a mărturisit Tavi Colen.

Tavi Colen este pregătit să redevină artist

Spre bucuria fanilor „Talisman”, Tavi Colen a declarat că este gata să redevină artist și să se concentreze strict pe cariera lui, după o lungă perioadă în care a muncit pe rupte și a primit roadele trudei sale.

Citește și: „Eu la 13 ani eram la birou, făceam 3-4 mii de euro”. Sebastian Dobrincu, despre cum a ajuns să aibă sume uriașe de bani la o vârstă foarte fragedă

„Am luat-o de la zero și, foarte important, nu mă dau bătut așa de ușor. Fără să mă laud, ci doar mă mândresc. Am una dintre cele mai performante instalații de sunet din România, mi-am terminat casa, am un copil senzațional, atomic, am o familie foarte unită, am o formație cu care pot să mă duc să cânt înainte sau după Bon Jovi fără niciun fel de problemă, mă mândresc cu ei și sunt prietenii mei.

Am o gașcă minunată în care îmi trăiesc viața, mi-am făcut studio de imprimări, mi-am luat mașini să transport sculele, am o sală de repetiție... cred că în puține țări sunt așa.

Sunt gata să redevin artist. Îmi doresc doar să cânt, înainte mai organizam spectacole, mă durea capul cu artiștii care au fițe, pretenții, primarii nu înțeleg și așa mai departe, nu mai sunt bugete... Acum m-am hotărât să-mi dedic timp mie și familiei, care este foarte unită”, a declarat Tavi Colen.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?