Cum s-a schimbat viața Marei Bănică de când tatăl ei a trecut în neființă: „Este primul Paște fără tata”. Sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru vedetă

Author: Lavinia Medrea

Sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru vedetă

Sursa: Instagram Mara Bănică - colaj Kanal D

Mara Bănică a luat o decizie radicală de Paște, fiind primul an în care tatăl ei nu va mai fi lângă ea, deoarece s-a stins din viață.

Mara Bănică încearcă zi de zi să se acomodeze cu lipsa tatălui ei. Acum cinci luni, bărbatul a fost răpus de o pneumonie fatală, care nu a fost tratată la timp.

Cum s-a schimbat viața Marei Bănică de când tatăl ei a murit

Mara Bănică a luat o decizie radicală anul acesta, de sărbătorile pascale. Vedeta și-a luat mama și copiii și a plecat departe de țară, într-o locație exotică, pentru a le oferi membrilor familiei sale momente mai vesele, având în vedere că este primul Paște în care tatăl ei

nu mai este prezent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Citește și: Mara Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea cumpănă a vieții sale! „Am intrat într-o comă profundă vreo trei zile” Cine a salvat-o din ghearele morții, după accidentul grav de mașină suferit cu ani în urmă!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Este primul Paște fără tata. Din câte vor mai fi pentru mine. Mi-am luat copiii și mama și ne-am dus departe de acasă. Cred că ne-am dorit să nu mai plângem. Aici, fiind mereu împreună, nu prea avem cum să ne ascundem unii de alții.  Și ne înfrângem lacrimile”,  a declarat Mara Bănică, conform  Click.ro.

Mara Bănică, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale tatălui ei

Tatăl Marei Bănică a decedat în urmă cu aproape două luni din cauza unei pneumonii depistate mult prea târziu, despre care s-a crezut că ar fi o răceală. Bărbatul s-a tratat în tot acest timp împotriva unei banale răceli, iar starea lui s-a alterat dintr-o dată din cauza infecției la plămâni. A fost prea târziu să fie salvat, căci boala și-a spus cuvântul. 

Citește și: Cine este soțul Marei Bănică și de ce nu își dorește să se afișeze în public alături de ea: „Eu nu sunt soțul Marei Bănică”

„Tata a murit acum nici două luni, pe 17 (n.r.: ianuarie) sunt două luni, a murit cu patru zile înainte de ziua mea. Tata a făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era

o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine a lui frumoasă. Tata e u om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a mărturisit Mara Bănică.