Cum s-au cunoscut CRBL și Elena. Au anunțat că se despart după 16 ani de căsnicie

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 apr 2024, 19:35
Cum s-au cunoscut CRBL și Elena
Sursa: Facebook CRBL

CRBL și Elena formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, însă aceștia și-au surprins fanii cu vestea despărțirii lor.

Showbizul românesc a pierdut un alt cuplu de elită, după ce CRBL și Elena au anunțat că este momentul să meargă pe drumuri diferite după 16 ani de căsnicie. Cei doi formau unul dintre cele mai longevive cupluri, iar iubirea lor le-a adus-o pe Alessia, fiica celor doi ce este o adolescentă superbă. Iată cum s-au cunoscut CRBL și Elena, dar și care este motivul divorțului.

Cum a luat naștere povestea de iubire dintre CRBL și Elena

CRBL și Elena au dovedit pe parcursul celor 16 ani de căsnicie că iubirea este mai puternică decât orice, iar soția artistului a fost întotdeauna alături de acesta. Povestea lor de dragoste a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate, atunci când CRBL era participant, iar Elena făcea parte din echipa de coregrafi. În cadrul emisiunii, Elena a fost chiar coregrafa lui CRBL, iar deși artistul spune că la început nu era vorba de nimic romantic, însă după câteva luni, acesta și-a dat seama că între

cei doi s-a format mai mult de o pasiune pentru dans.

CRBL și-a luat atunci inima în dinți și a întrebat-o pe Elena dacă și-ar dori să iasă cu el, iar povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat repede. De la stadiul de iubiți au trecut la cel de soț și soție la foarte puțin timp, iar CRBL a decis să o ceară în căsătorie pe Elena într-un mod inedit.

Artistul știa că jumătatea sa e o mare iubitoare de pisici, astfel acesta i-a cumpărat o pisică, iar pe zgardă se afla chiar inelul de logodnă. În anul 2008 au decis să se căsătorească și să își înceapă oficial viața împreună, iar iubirea lor a adus-o pe lume pe Alessia, fata lor de 13 ani, potrivit okmagazine.ro.

CRBL a anunțat despărțirea de Elena

CRBL este un artist apreciat din România, iar acesta forma cu Elena unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, însă după 16 ani de căsătorie, aceștia au decis că cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate. Artistul a anunțat pe pagina sa de Instagram o poză alături de Elena, iar în descriere se afla mesajul ce i-a șocat pe fanii celor doi, mai exact cel ce a anunțat despărțirea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În cadrul mesajului, CRBL a spus că cei doi au luat în calcul toate variantele posibile pentru a face relația să meargă, însă el, alături de Elena au decis că pentru binele amândurora, dar mai ales al Alessiei, este mai bine să pună

punct căsniciei lor de aproape 16 ani. 

Citește și: Exclusiv! CRBL și soția lui, Elena, detalii despre întoarcerea definitivă în țară. Ce planuri are cântărețul pentru următoarea perioadă

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.
Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a postat acesta pe Instagram.

De ce divorțează CRBL de Elena

Deși pe rețelele de socializare CRBL și Elena păreau să aibă o relație prosperă, problemele dintre cei doi sunt mai vechi, însă cei doi și-au dorit să le rezolve în privat. După ce au luat în calcul toate variantele posibile pentru remedierea relației dintre ei, CRBL și Elena au anunțat separarea. Cei doi au participat la o emisiune în care trebuiau să își testeze relația, iar după ce au părăsit competiția, CRBL spunea că această provocare i-a ajutat să își dea seama cât de potriviți sunt, însă adevărul a fost altul.

După ce s-au întors în țară, relația dintre CRBL și Elena nu a mai fost atât de roz, deoarece certurile au ajunsă să fie mult prea dese, iar legătura dintre ei a ajuns să se deterioreze. Sursele click.ro  spun că CRBL ar locui în Pantelimon, în timp ce Elena s-ar fi mutat într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, din zona de nord a Capitalei, acolo unde aceasta își desfășoară majoritatea proiectelor.