Cum s-au cunoscut, de fapt, Armin Nicoară și Claudia Puican! Armin era îndrăgostit de Lavinia și făcea tot posibilul să o impresioneze: ”M-a luat nebunia de cap”

Author: Diana Bostan

Cum s-au cunoscut Claudia Puican și Armin Nicoară

Sursa: Instagram- Claudia Puican

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul monden, Armin Nicoară și Claudia Puican, au o poveste de dragoste inedită, dar puțini știu cum s-au cunoscut cu adevărat. Artistul era îndrăgostit de colega Claudiei.

Armin Nicoară surprinde mereu cu declarațiile sale atunci când vine vorba de dragoste. Deși s-au căsătorit și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, artistul era îndrăgostit de o altă femeie.

Armin Nicoară era îndrăgostit de o altă femeie

Invitat în cadrul unui podcast, Armin Nicoară și soția lui au dat cărțile pe față și au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut.

După ce a recunoscut faptul că i-a fost infidel soției sale, Armin face o nouă declarație savuroasă și susține că era îndrăgostit de colega Claudiei Puican.

Citește și: Armin Nicoară a fost supus unei intervenții medicale: „Sunt pe punctul de a mă opera”. Ce probleme de sănătate are artistul

Artistul susține că după cele întâmplate au rămas prieteni și că tânăra de care a fost îndrăgostit este tot cântăreață.

Armin Nicoară nu a vrut să dezvăluie întreaga identitate a femeii, însă a mărturisit faptul că numele ei este Lavinia. Artistul își amintește și acum toate gesturile făcute pentru a o impresiona pe cea de care era îndrăgostit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Eram îndrăgostit, m-a luat nebunia de cap.

Aveam acasă două mașini și fratele meu avea mașina dintr-un an mai bun și-i spuneam lui Armando să-mi dea mașina lui. Voiam s-o impresionez, să o duc acasă. Nu mă interesa, eu voiam să stau până la final să o duc cu mașina acasă.Nu așa cu orice mașină”, a dezvăluit Armin Nicoară, în cadrul unui podcast.

Cum au ajuns Armin Nicoară și Claudia Puican să aibă o relație

Claudia Puican a menționat faptul că ea și Lavinia erau colege, așa că după ce tânăra terminase de cântat, Armin a venit cu propunerea de a merge toți trei la un alt restaurnat să mănânce. Armin Nicoară a recunoscut faptul că îi cerea Claudiei sfaturi despre cum să se apropie mai mult de colega sa. 

Citește și: Claudia Puican, primele declarații despre accidentul de mașina pe care l-a avut: ”Cine greșește, plătește”

”Eu ajung acasă și mă sună să-mi zică să o sun pe Lavinia că sunt în fața blocului cu flori și nu-mi răspunde și-i zic ”stai să o sun”. Am sunat-o și ea a zis s-o las în pace că doarme, așa că el a aruncat florile la gunoi”, a povestit Claudia Puican pentru sursa menționată anterior.

După mai multe tentative de cucerire și după ce i-ar fi propus tinerei de care era îndrăgostit să meargă în vacanță în Dubai, Armin Nicoară a realizat cât de mult ține Claudia la el și

cât de mult a făcut-o să sufere prin faptul că nu o băga în seama și era interesat de alte fete. Cei doi au reușit să treacă peste toate discuțiile, iar în vara anului 2022 s-au căsătorit.