Cum s-au cunoscut Emma Heming și Bruce Willis. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani

Author: Andreea Sarpe
Actualizat: 04 aug 2022, 07:20
Emma Heming și Bruce Willis sunt căsătoriți din 2009 Foto(4)

Emma Heming și Bruce Willis 

Sursa: Shutterstock

O simplă  întâlnire  într-o zi de vineri s-a transformat într-o frumoasa poveste de dragoste între Emma Heming și Bruce Willis. Luna trecuta, actorul și frumoasa lui soție au aniversat 13 ani de casătorie.

Emma Heming și Bruce Willis sunt căsătoriți din 2009 și au împreună doi copii

Emma Heming si Bruce Willis au aniversat 13 ani de căsătorie luna trecută. Celebrul actor si frumoasa lui soție, fost model Victoria’s Secret, s-au căsătorit pe 21 martie 2009 după o relație de 2 ani. Cei doi au declarat că s-au indrăgostit nebunește unul de celălalt incă de la prima intâlnire care a avut loc în 2007, iar lucru care nu s-a schimbat de-alungul anilor.

Citeste si: Bruce Willis, surprins intr-o ipostaza neobisnuita intr-un market din L.A

Emma Heming si Bruce Willis au impreună doua fetițe, Mabel Rae in vârsta de 10 ani  si Evelyn Penn, 8 ani. Actorul se declară un tată fericit si împlinit si își petrece foarte mult timp alături de fiicele sale. El mai are încă trei fiice din căsătoria cu actrița Demi Moore, Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani) si Tallulah (28 de ani).

Actorul a rămas in relații foarte bune cu fosta lui soție și cu cele trei fiice, iar Emma si Demi au o relație de prietenie foarte strânsă.

Cum și-a cunoscut Bruce Willis soția

Emma Heming si Bruce Willis s-au întâlnit prima dată in anul 2007 la sala de sport pe care amândoi  o frecventau si pentru o perioada au fost prieteni, asta pâna când actorul si-a făcut curaj și a invitat-o la o întâlnire.

Întâlnirea a avut loc intr-o zi de vineri când frumoasa actrița si model anglo-american era pe punctul de a se muta înapoi la New York. „Am ieșit la o intâlnire intr-o zi de vineri când Emma se pregătea să se mute inapoi la New York si atunci ne-am îndrăgostit nebunește unul de celalalt„, a declarat Bruce Willis la scurt timp după ce relația lui cu Emma Heming a fost făcută publică.

„Mi-am petrecut ultimii 10 ani singur și nefericit, in cea mai mare parte. Intr-un loc întunecat…nu m-am gânditit niciodată că o altă persoana poate fi răspunsul. Am început să stau în jurul Emmei Heming si viața mea a devenit mult mai fericită„ a mai declarat actorul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bruce Willis a anunțat că renunță la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie

Din păcate fanii actorului au primit în urmă cu 6 zile o veste îngrozitoare si anume aceea că actorul este nevoi să se retragă din activitate din cauza unor probleme de sănătate cu care se confuntă si care ii afecteaza funcțiile cognitive.

Citeste si: Bruce Willis renunță la actorie din cauza problemelor de sănătate. Boala cu care a fost diagnosticat actorul în vârstă de 67 de ani

Anunțul a fost postat pe Instagram si a fost semnat atât de Emma și Demi cât si de către cele 5 fiice ale actorului, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

"Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să vă anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, ceea ce  îi afectează capacităţile cognitive. Din aceasta cauză și cu multă considerație, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră şi vă suntem recunoscători pentru iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru. Vom trece prin asta  împreună, ca o familie unită, şi am vrut să împărtașim și fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el. Așa cum Bruce obișnuiește mereu să spună <<Live it up!>>, ceea ce avem și noi de gând să facem„ se arată in comunicatul postat de familia actorului. 

Citeste si: FOSTUL, cel mai bun prieten: cupluri de la Hollywood care au divortat dar care se inteleg mai bine ca niciodata dupa separare!

Afazia, boala de care suferă actorul Bruce Willis, este o tulburare de limbaj rezultată în urma deteriorării sau a vătămării acelei părţi a creierului care controlează exprimarea şi înţelegerea   limbajului. Frecventă la persoanele în vârstă care de cele mai multe ori au suferit un atac cerebral, afazia pune individul in imposibilitatea de a întelege limbajul vorbit sau scris.