Cum s-au schimbat zilele de naștere pe care Andreea Mantea și le serbează, de când îl are pe micuțul David

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 sep 2022, 22:22

Cum s-au schimbat zilele de naștere pe care Andreea Mantea și le serbează, de când îl are pe micuțul David

Sursa: Instagram: andreeamantea

Astăzi, 20 septembrie, Andreea Mantea este în centrul atenției. Prezentatoarea a împlinit 36 de ani, dar niciun cadou nu poate fi mai frumos decât cel pe care viața i l-a oferit: David.

Andreea Mantea a primit cel mai frumos cadou pe care viața i-l putea oferi, în urmă cu 7 ani. Atunci, fiul ei, David, a venit pe lume și i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată.

Cum decurg zilele de naștere pentru Andreea Mantea, de când are un copil

Se spune că nu ești împlinit cu adevărat până în momentul în care nu ai un copil, iar Andreea Mantea poate confirma acest lucru.

Astăzi, 20 septembrie, frumoasa prezentatoare a împlinit 36 de ani și, în cadrul unui interviu oferit pentru canalul de YouTube al postului Kanal D, ne-a vorbit despre cum sunt zilele ei de naștere, odată cu venirea pe lume a lui David.

Andreea Mantea susține că introspecția pe care o făcea cu ocazia fiecărei zi de naștere a fost înlocuită cu fericirea pe care i-o aduce David, deoarece, odată cu venirea lui pe lume, plusurile din viața ei sunt mai numeroase.

Altfel! Acum chiar mă bucur și sunt momente foarte frumoase, sunt mult mai intense, mult mai plăcute. Nu pun preț foarte mare pe treaba asta, pun preț pe faptul că știu că, orice ar fi, dorința pe care mi-o voi pune în minte se va îndeplini. Atât!

Citeste si: Cum a petrecut Andreea Mantea de ziua ei. Prezentatoarea a împlinit 36 de ani pe 20 septembrie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și acea introspecție pe care o facem la fiecare an, stai că îmbătrânesc, ce-am dobândit, ce n-am dobândit, că, din păcate, le facem și astea pe mine mă obosesc. Nu-mi plac! Doar că, acum, de când e el, sunt mai multe pe plus decât pe minus. Am de ce să fiu mândră de mine”, a spus prezentatoarea.

Andreea Mantea nu s-a lăsat doborâtă de greutățile unei mame singure

În urmă cu ceva timp, Andreea Mantea a decis să vorbească despre suferințele cărora le-a fost expusă în timpul relației pe care a avut-o cu tatăl lui David. Aceasta a recunoscut, de asemenea, că a știut mereu că va fi o mamă singură, lucru ce, din nefericire, s-a întâmplat.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu.

M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Citeste si: Andreea Mantea l-a prins pe fiul ei în flagrant. Ce făcea David în absența ei: ”M-am chinuit”

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a declarat Andreea Mantea.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.