Cum sa ai grija de sanatatea ta! 10 alimente care cresc riscul de a face cancer

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

Aproximativ 1,5 milioane de noi cazuri de cancer asteptau un diagnostic anul trecut, in timp ce 559.650 de persoane se astepatau sa moara din cauza acestei teribile boli, conform American Cancer Society.

Adica mai mult de 1500 de persoane pe zi, aceasta statistica fiind de-a dreptul cutremuratoare. Chiar daca nu stii niciodata ce-ti poate rezerva viitorul indicat ar fi sa previi decat sa tratezi. Si pentru ca in mare aceasta boala este cauzata de o alimentatie nesanatoasa, ne-am gandit sa va prezentam o serie alimente care pot fi o cauza a acestei boli.

1. Trebuie sa te feresti cat poti de mult de toate produsele alimentare care contin E-uri, coloranti si toate produsele alimentare care contin tot felul de conservanti.
Pana si painea prea prajita este suspecta.

2. Ideal ar fi sa evitam cat putem de mult carnea rosie sau sa o consumam in cantitati mici, daca nu se poate evita.

3.
Zaharul alb sau brun, care de fapt este tot zahar alb dar cu adaos de melasa. Indulcitorii naturali sunt sunt o alternativa mult mai sanatoasa pentru organismul tau.

4. Mancarea sarata, afumata si muraturile pot cauza cancer la stomac.


5.
Sucurile de tot felul iti pot afecta serios sanatatea deoarece contin foarte mult zahar si o varitate destul de mare de aditivi.

6.
Cartofii prajiti, chips-urile si snacks-urile contin foarte multe grasimi care iti pot afecta serioas sanatatea, nu numai silueta.

7.
Aspartanul intalnit in tot mai multe alimente si bauturi.

8
. Excesul de alcool.


9.
Produsele de patiserie.

10. Pestii din crescatorii, acesti contin foarte multe toxine pentru ca nu hraniti cu tot felul de substante care au rolul de a le grabi cresterea.



 

Taguri: