Cum să ai o bucătărie modernă. Tips and tricks!

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 oct 2022, 17:34

Bucătăria este cea mai importantă încăpere din propria ta locuință, deoarece acolo îți petreci majoritatea timpului în care ești acasă. Pentru a te simți bine și confortabil în casa și implicit în bucătăria ta, este nevoie de puțină estetică, efort în decorare și alegerea detaliilor pe placul tău. Bucătăria, mai ales dacă e open space, trebuie să fie cât de luminoasă, curată și amenajată în culori plăcute. Este recomandat să ai o bucătărie cu un aspect plăcut și pentru sănătatea ta mentală, întrucât diminețile la cafea, gătitul, cina sau alte activități pe care le faci în acea încăpere să îți aducă confort și satisfacție.

Află 3 elemente pe care trebuie să le îndeplinești pentru a avea o bucătărie cât mai modernă și estetică :

1. Lumina naturală

Lumina naturală este unul dintre cei mai importanți factori pentru sănătatea ta, a familiei și respectiv a casei voastre. Studiile arată că lumina naturală în casă contribuie la sănătatea mentală, iar încăperile întunecoase și lipsite de lumină crează stări de spirit proaste, anxietăți și depresii. De asemenea, s-a demonstrat că elevii care învață într-o încăpere cu mai multă lumină naturală, dau randament mai mare. Deci, este important ca bucătăria ta să aibă parte de multe geamuri, sau un geam mare, pentru a dispune toată ziua de lumină și stare bună!

2. Frigiderul

Chiar dacă nu-ți vine să crezi, frigiderul este un alt element esențial pentru aspectul bucătăriei tale. Acesta trebuie să fie cât mai curat, modern și plăcut vizual pentru a putea contribui la aspectul bucătăriei tale. În același timp, este recomandat ca el să fie încăpător, înalt și de preferat să aibă destul spațiu și pentru congelator. Frigiderul și aragazul sunt cele mai importante elemente de care ai nevoie în bucătărie, așa că este bine să le acorzi importanță. Dacă nu știi ce achiziție să faci în această perioadă, un frigider de pe altex.ro este alegerea potrivită! Cu siguranță vei găsi pe site o mulțime de modele pe placul tău.

3. Mobila

De asemenea, mobila ocupă un loc extrem de important în aspectul bucătăriei tale. O mobilă modernă îți schimbă aspectul întregii bucătării. În ultimul timp, mobilele albe de bucătărie, din lemn, au devenit extrem de căutate și vândute pe piață. Însă, dacă dorești o bucătărie luxoasă și închisă la culoare, poți căuta o mobilă neagră sau gri închis, niște alegeri curajoase și interesante.

În concluzie, dacă ții cont de aceste sfaturi și pui accent pe cele 3 elemente esențiale menționate mai sus, nu ar trebui să dai greș și vei avea o bucătărie excepțională. Este recomandat să cauți mai multe variante, să ai răbdare și să te informezi, pentru a fi atent la calitate, cât și la partea financiară. Nu este indicat să cumperi ce găsești din prima, trebuie să compari și să găsești cea mai bună variantă, care se pliază pe nevoile și dorințele tale personale. În plus, poți cere sfaturile specialiștilor în domeniu, a designerilor de interior și arhitecților pentru a lua cea mai potrivită alegere și pentru a nu regreta după.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.