Cum sa ai o piele fina cu ajutorul tratamentelor cu parafina

Author: Oana Picerea

De foarte multe ori, in urma tratamentelor de epilare ceara sau chiar cu un aparat de epilat electric, pielea poate capata o usoara iritatie, care trece ai rapid daca aplici o crema emolienta hidratanta sau un ulei hidratant. Dar hidratarea pielii este importanta si inainte de procesul de epilare. Daca iti hidratezi pielea corespunzator, chiar si episoadele ocazionale de iritatii ale pielii ar trebui sa treaca mult mai rapid. Ceara de epilat, de exemplu, este folosita in combinatie cu parafina tratamente, pentru ca fac o echipa buna impreuna. Ce este parafina si de ce este ea atat de potrivita pentru hidratarea pielii? Sunt cateva informatii de baza pe care trebuie sa le ai in vedere, daca nu ai avut niciodata tangente cu acest produ:

Parafina este un produs care impiedica pierderea apei din piele, fapt ce duce la o hidratare crescuta a acesteia. Specialistii ne ofera urmatoarele informatii despre parafina: tratamentul cu acest produs este o terapie termica naturala care hidrateaza, hraneste si repara pielea delicat. Utilizat ca un produs cosmetic pentru torp, parafina incalzita se aplica in straturi subtiri pentru a sigila pielea, prevenind astfel pierderea apei, crescand hidratarea pielii cu pana la 50%. Alte beneficii importante ale tratamentului cu parafina includ capacitatea de relaxare si hidratare a pielii, deschiderea porilor, eliminarea toxinelor, stimularea circulatiei si crearea unui sentiment profund relaxant de seninatate dupa aplicare. Deci iti bucura si simturile, nu doar corpul, astfel incat sa te bucuri de o experienta senzoriala completa.

Parafina nu este atat de cunoscuta si putina lume aduce informatii clare despre experienta pe care au avut-o cu acest produs, dar asta nu inseamna ca nu este eficienta. Chiar merita sa fie adusa in lumina mult mai des ca de obicei, pentru ca merita pe deplin. Se poate folosit pentru intregul corp, inainte sau dupa epilare, inainte sau dupa o sesiune de manichiura profesionala si asa mai departe. Are multe beneficii, printre care trebuie sa mentionam: imbunatatirea vizibila a aspectului pielii, eliminarea lichidelor si toxinelor, ameliorarea spasmelor musculare, indepartarea durerilor si a inflamatiilor musculare. Iar lista este oricum una mult mai vasta decat ce am trecut in revista aici, in doar cateva paragrafe.

Si unde mai pui ca parafina nu este nici costisitoare. Deci poti achizitiona parafina de la un brand de top, fara sa iti faci griji in legatura cu bugetul personal, pentru ca acesta nu va fi afectat in nici un fel. Si chiar e recomandabil sa combini tratamentul cu parafina la alte proceduri cosmetice, pentru ca fac o combinatie ideala impreuna. Cu ajutorul tratamentelor cu parafina, poti sa ai parte de o piele catifelata chiar de la tine de acasa, fara sa fie nevoie de vizite regulate la salon pentru a obtine acest lucru. Poti realiza mini sesiuni de spa direct de acasa, daca ai la indemana cateva produse cosmetice si de ingrijire personala ideale pentru tipul tau de piele, dar si de la producatori renumiti (pentru ca doar acestia iti pot oferi produse de calitate, cu ajutorul carora sa nu intampini probleme neplacute).