Cum să ai o privire seducătoare în vacanță, un machiaj cu gene lungi și voluminoase?

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2022, 10:08

O vacanță este momentul perfect pentru a face fotografii interesante de călătorie și nu doar poze amuzante din viața de zi cu zi, pentru a le posta apoi pe Facebook și Instagram. Cel mai adesea, în sezonul estival, multe persoane reușesc să se bucure de momente grozave la mare, încât amintirile sunt suficiente pentru restul anului. Pentru asta contează foarte mult ținuta, dar și alegerea ideilor și a ipostazei.

Cel mai bun moment pentru o ședință foto este cu siguranță răsăritul soarelui. Apusul de soare are și el un farmec aparte, are mai multe culori. Înainte de a face fotografii, pentru ca imaginea să fie completă, trebuie să te gândești la fiecare detaliu – în special la machiaj și coafură.

Ce alegi: extensii de gene sau gene false individuale?

Principalele avantaje ale extensiilor de gene în vacanță sunt următoarele:

  • Capacitatea de a arăta minunat în orice moment
  • Ele sunt preferate de femeile care își doresc să obțină rapid gene cu aspect natural fără efort
  • Se pot menține pe tot parcursul anului dacă se respectă sfaturile de îngrijirea lor; de exemplu trebuie evitate produsele de machiaj pe bază de ulei, dar și tragerea genelor
  • Ele sunt aplicate cu un adeziv permanent, care are o formulă specială, care nu va irita ochii și nu va deteriora rădăcinile genelor naturale
  • Se aleg în funcție de sănătatea genelor naturale, pentru că nu sunt toate la fel, au o anumită lungime și grosime.

Totuși extensiile de gene au și o serie de dezavantaje, fapt pentru care unele femei preferă să opteze pentru gene false individuale Ardell. De ce sunt atât de bune genele Ardell? Pentru că sunt fără noduri autoadezive, scot în evidență privirea și machiajul, oferă volum, alungire și un aspect natural, sunt de calitate înaltă și au prețuri competitive.

Despre genele individuale se spune că pot fi personalizate, iar asta se face în funcție de aspectul dorit. De exemplu se pot aplica mai multe benzi de gene (ele fiind într-un grup de trei) la colțul ochiului pentru a avea o privire mai seducătoare. Există gene în diferite culori și dimensiuni, toate realizate din materiale de înaltă calitate și comercializate la prețuri avantajoase. 

Folosind un lipici gene false care durează mai mult, acestea pot fi aplicate direct pe pleoapă sau direct pe geană. De regulă, performanța lipiciului pentru gene variază și în funcție de calitatea acestuia, dar și de procesul de aplicare al genelor.

De exemplu, umiditatea are un rol mare, mai ales când vine vorba despre performanța optimă a adezivului. Umiditatea controlează viteza cu care se întărește lipiciul pentru gene. Un mediu cu lipsă de umiditate nu va activa normal procesul de întărire. Unii artiști de gene folosesc în salon un difuzor pentru a pulveriza apă în cameră și astfel ei cresc umiditatea. Ei au obiceiul și de a adăuga și anumite uleiuri esențiale pentru a avea un parfum proaspăt, deosebit de plăcut în salonul lor.

Nici umiditatea prea ridicată nu este bună, pentru că ea poate accelera procesul de uscare a lipiciului. Ideal, ea trebuie să fie la nivelul de 45-60%, spun specialiștii. Unii tehnicieni profesioniști de gene folosesc aer condiționat pentru a combate umiditatea ridicată și pentru a reduce temperatura, mai ales în zilele caniculare de vară. 

Cu alte cuvinte, umiditatea trebuie să fie adecvată pentru că ea activează procesul de întărire a lipiciului. În mod normal, temperatura în camera în care se aplică genele trebuie să fie cuprinsă între 22-26 grade Celsius. Dacă umiditatea din cameră este mai mică, atunci lipiciul pentru gene se va întări mai greu.

Ambele variante de gene oferă multe avantaje, de aceea alegerea se bazează în totalitate pe preferințele individuale. De regulă extensiile de gene sunt puțin mai costisitoare, decât genele individuale. Cu ajutorul unui tehnician profesionist de gene poți găsi un look adecvat pentru stilul tău, care va fi potrivit pentru vacanță, dar și pentru viața de zi cu zi. Urmând sfaturile acestuia, te poți asigura că genele tale vor fi absolut impecabile, indiferent dacă optezi pentru extensii de gene sau pentru gene false individuale.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.