Cum sa ai parte de niste weekenduri mai dragute

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 16 feb 2018, 10:24

Nu-i asa ca si tu astepti weekendurile inca de luni? Adori sambatele si duminicile, deoarece sunt zilelele in care poti sa faci orice iti doresti cu adevarat pentru tine.

Totusi, exista si multe weekenduri in care ti se pare ca nu ai parte de nicio activitate draguta. Doar lenevesti. Sunt bune si astfel de perioade, insa este important ca ele sa nu devina obisnuinta. Afla ce trebuie sa faci daca vrei sa ai parte de niste weekenduri minunate, in fiecare saptamana.

Petrece timp cu prietenii si cu familia

Foloseste-te de zilele de la sfarsitul saptamanilor ca sa petreci  mult timp alaturi de persoanele care iti sunt cu adevarat dragi – prietenii si membrii familiei.

Este important ca timpul petrecut impreuna cu prietenii si familia sa fie unul de calitate, care sa implice foarte multe discutii si activitati comune. Cu prietenii ai putea sa iesi in parc, in club, la cateva meciuri de bowling sau de tenis de masa ori sa dai o fuga pana munte. Sau la mare, depinde ce va place mai mult. In ceea ce priveste timpul petrecut cu membrii familiei, daca locuiesti separat de parintii tai, ai putea sa-i vizitezi in fiecare weekend.
Vorbeste cu ei, ajuta-i la treburile casnice si, de asemenea, scoate-i in oras. Mergeti la un restaurant, la opera sau la teatru. De asemenea, o idee foarte buna ar fi ca, din cand in cand, sa va duceti impreuna in niste vacante scurte la munte sau la mare.

Ai grija de corpul tau

Daca simti ca te-ai ingrasat sau, pur si simplu, ca fizicul tau nu se afla in cea mai buna forma, ar fi indicat sa iesi in aer liber si sa faci niste exercitii.
 Daca nu stii cu ce sa incepi, documenteaza-te putin pe internet sau vorbeste cu un prieten mai sportiv. In scurt timp vei gasi niste exercitii fizice potrivite nevoilor tale. In cazul in care nu ai echipament adecvat, mergi intr-un outlet Puma si cumpara-ti un trening si una sau mai multe perechi de pantofi sport.
Daca nu-ti plac exercitiile fizice si te apuci de alergat, vei avea nevoie de niste pantofi sport speciali.
Exista pantofi sport pentru alergat in parc, pe ciment, dar exista si pantofi sport de alergat pe teren accidentat. Alege sa-ti cumperi niste pantofi sport pentru alergat doar dupa ce iti este foarte clar cum o sa-i folosesti.

Descopera un hobby

Foarte multi simt lipsa unui hobby din viata lor, dar nu fac nimic ca sa-si umple acest gol. Daca nici tu nu ai o pasiune, dar ti-ar placea sa o descoperi, cel mai simplu ar fi sa experimentezi cat mai multe lucruri.
De exemplu, ai putea sa folosesti  mai des aparatul de fotografiat, sa incerci sa gatesti, sa te implici in activitati de voluntariat sau sa-ti faci un abonament la un bazin de inot. Cu siguranta ca, intr-un final, vei descoperi ceva in care vei simti ca merita sa te implici.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.