Cum sa ai SANI mai MARI fara a apela la chirurgia estetica. O prezentatoare TV sustine ca detine secretul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 mar 2024, 03:00

Ryoko, o prezentatoare din Japonia care detine un vlogeer, adica un video blog, a dezvaluit cum pot avea femeile sani mai mari prin metode naturale.

Ryoko si-a facut propriul canal TV pe YouTube unde posteaza tot felul de materiale video despre diverse lucruri. Unul, insa, a atras atentia internautilor, clipul devenind rapid viral. Ryoko sustine ca stie o metoda naturala prin care femeile isi pot mari bustul fara a apela la chirurgia estetica sau la creme si pastile care nu au, de fapt, niciun efect.

Vloggerita explica in materialul ei video ca legumele care cresc pe timpul verii sunt magice.

" Legumele care cresc sub influenta soarelui, au proprietatea de a mari bustul femeilor", spune Ryoko. Ea a dezvaluit ca pentru a avea sani mai mari este suficient ca femeile sa isi faca masaj cu legumele verii. Vloggerita a exemplificat cum decurge aceasta metoda naturala de augmentare a sanilor facandu-si masaj pe sani cu o vanata, iar mai apoi cu o rosie. Priviti imaginile!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.