Cum sa alegi cele mai moderne corpuri de iluminat stradal pentru afacerea ta? Tips&tricks!

Author: B.M.
Actualizat: 15 dec 2019, 16:56

Amenajarea teraselor pe care oamenii isi petrec vara cele mai placute dupaamieze si seri reprezinta o responsabilitate importanta a proprietarilor de astfel de localuri, care trebuie sa se gandeasca la crearea unei atmosfere cat mai interesante pentru clienti.

De exemplu, cand vine vorba despre alegerea celor mai moderne corpuri de iluminat, oamenii de afaceri trebuie sa stie care sunt elementele pe care sa le ia in calcul, astfel incat sa le fie usor sa isi, modeleze” terasele cat mai atractiv, pentru a spori numarul de clienti!

Cum urmeaza sa fie utilizate?

Pentru inceput, proprietarii de terase trebuie sa se gandeasca foarte bine la spatiile pe care le detin, pentru a-si face o idee despre locurile in care urmeaza sa amplaseze corpurile de iluminat. Daca acestia isi propun sa creeze o atmosfera intima pentru clienti, atunci recomandat este sa amplaseze sursele de lumina sus, deasupra meselor, insa trebuie sa se asigure ca acestea sunt usor difuze, fara a afecta ochii si, in acelasi timp, sa furnizeze suficienta lumina celor care urmeaza sa se bucure de ea. De regula, corpurile de iluminat pentru exterior sunt realizate din metal ori din alte materiale foarte rezistente si se pot fixa pe pereti, prin intermediul unui sistem electric ce poate fi conectat la intrerupatoare obisnuite.

Corpuri de iluminat stradal pentru terase: care este designul ideal?

Un alt element ce trebuie luat in considerare de catre antreprenorii aflati in cautarea celor mai frumoase corpuri de iluminat stradal pentru terase este designul. Este esential ca obiectele folosite in exterior sa se incadreze perfect in tematica fiecarei terase, pentru a completa frumos imaginea de ansamblu.

De exemplu, se pot cumpara corpuri in forme clasice, dar si modele cu becuri in diferite nuante, datorita carora terasele se vor transforma intr-o pata de culoare pentru toti clientii. Mai mult, antreprenorii au la dispozitie si corpuri de iluminat extravagante, lucrate in forme spectaculoase, pe care le pot folosi exclusiv pe terasele care se adreseaza tinerilor dornici sa isi petreaca timpul in locatii deosebite, care se diferentiaza de plaja larga de localuri din Romania.

Tipuri de dulie

Potrivit instalmen.ro, achizitionarea corpurilor de iluminat presupune o atentie sporita cand vine vorba despre duliile utilizate pentru ele. Este vorba despre elemente importante, care joaca un rol aparte in montarea celor mai deosebite sisteme de iluminat. Specialistii in domeniu recomanda ca antreprenorii sa se indrepte intotdeauna catre duliile obisnuite, care le sunt extrem de accesibile. Modelul E27 este cel mai des intalnit in Romania, alaturi de dulia E14, care este usor mai ingusta si care permite utilizarea unor corpuri cu forme mai interesante.

Mediul online reprezinta unul dintre cele mai ofertante locuri pentru magazine de corpuri de iluminat, fiind alegerea a extrem de multi antreprenori care acorda o atentie deosebita tuturor elementelor cand vine vorba despre modul in care isi amenajeaza terasele. Pe Internet se pot gasi oricand modele deosebite, cu ajutorul carora oamenii de afaceri pot crea o atmosfera placuta si prietenoasa pentru clientii lor!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.