Cum sa alegi inspirat coltare extensibile

Author: R.V.
Actualizat: 02 sep 2020, 09:15

Interiorul casei reprezinta mai nou o mare provocare.

Tendintele mondiale sunt diversificate si spre exemplu o selectie de coltare extensibile de la ACAJU reprezinta un irezistibil detaliu al vietii de fiecare zi. Adevarul e ca majoritatea dintre noi dorim sa ne facem viata mai usoara si tindem spre un stil de viata occidental. Un trai definit de confort.

Practic este vorba de amenajari unice, gandite in detaliu, cum puteti vedea si pe https://www.acaju.ro/; amenajari elaborate dupa personalitatea proprietarului, a stilului de viata, a preferințelor sale cromatice si arhitecturale.

Casa ta trebuie sa reprezinte o imagine fidela a modului tau de a fi, de a gandi, o imagine a idealurilor tale. De aceea, este important cand alegi mobilierul si designul interior, sa te focusezi si sa cauti sa pui in acord cele trei elemente de baza – calitate, valoare si pret.

Rezultatul? O casa ca acasa! Simpla, luminoasa si unica, care sa vorbeasca despre tine si despre ceea ce iti doresti. Un coltar reprezinta acel element de mobilier care da tonul in amenajarea interioara a casei tale, intrucat poate da o alta valoare incaperii, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al dimensiunilor sale.

Aceasta deoarece in ultimul secol lucrurile s-au schimbat, iar imaginatia predomina in mai toate amenajarile locuintelor. De ce? E simplu iarasi: casa este locul unde petrecem timp cu cei dragi, unde ne relaxăm, organizam petreceri, facem planuri, visam, ce mai, suntem acasa!

Si in casa noastra facem ce vrem, putem pune un coltar extensibil oriunde vrem noi daca acest lucru ne face sa ne simtim bine. Stiti cum se spune: numai cerul e limita atunci cand dorim sa facem ceva fara limite pentru noi.

Loc de socializare

Astfel, un coltar extensibil poate crea cele mai frumoase amintiri. Poate fi chiar si loc de socializare. Il poti alege inspirat si pentru un living - locul în care te aduni in fiecare seara cu familia, pentru a discuta ultimele intamplari ale zilei.

Il poti alege si pentru bucatarie daca spatiul destinat e mare si iti place sa stai acolo nu numai pentru a gati, ci si pentru a face planuri de viitor. Potrivit specialistilor, bucataria reprezinta de multe ori un loc precum o „camera de primire”: stai „la o barfa” si la o cafea cu cineva apropiat. Un asemenea coltar mai poate fi folosit si in spatii mici, deoarece nu degeaba se spune „spatii mici, provocari mari”.

Oricum ar fi, amenajarea casei depinde foarte mult de ceeea ce ne dorim si nu in chiar atat de mare masura de tendintele modei. Iar daca ne dorim ceva cu adevarat bun si stim exact unde sa cautam, rezultatele pot fi spectaculoase. „Nicaieri nu e ca acasa” devenind astfel mai mult decat o expresie consacrata, un indemn la starea de bine.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.