Cum să alegi rulouri exterioare ieftine, fără compromisul calității

Author: Diana Tilă

Ne preocupă mereu ideea de a îmbunătăți, sub orice formă, confortul casei. Acest loc minunat pe care îl numim cu drag acasă, merită dotări de calitate. Unii preferă elementele de decor și finisajele să fie de calitate premium. Dar nu sunt nici acestea de ajuns. O soluție de umbrire - care se poate dovedi a fi o alegere practică din punct de vedere estetic și nu numai - este o recomandare.

Poate că nici nu va mai fi necesar să montezi aparat de aparat de aer condiționat. Umbrirea necesară, fie că este vorba de vilă sau de apartament, poate fi obținută grație unor produse practice precum rulourile exterioare. Le vedem deja montate la diverse ferestre ale clădirilor de birouri, la spații comerciale sau rezidențiale. Remarcăm imediat cât sunt de versatile. Oare însă costul descurajează? Îți spunem în rândurile ce urmează cum să comanzi rulouri exterioare ieftine in Slobozia sau în Iași ori cine știe din ce oraș al țării. Ieftin, dar bun!

Caută un furnizor de renume

Ofertele tentante de la furnizori fel de fel s-ar putea să se dovedească a fi prea puține pentru tine. Alege cu încredere un furnizor cu istoric, cu activitate îndelungată pe piața de profil. Asta pentru a beneficia și de acces la serviciile de mentenanță sau reparație de care ai nevoie.

Nu te mulțumi cu ofertele standard

Vei găsi, probabil, rulouri exterioare de vânzare, dar ce te faci dacă dimensiunile ferestrelor tale sunt atipice? Ți-au plăcut ferestrele mari, acum rulourile pe care le alegi trebuie să fie pe măsură. Sunt oferte personalizate, pe site-ul oficial al furnizorului. Oferta include și deplasarea echipei tehnice la fața locului, pentru a măsura exact dimensiunea ferestrelor. Acest serviciu este gratuit și pe baza măsurătorilor efectuate va fi realizată și oferta personalizată de preț.

Achiziționează pe rând

Poate că bugetul nu este atât de permisiv încât să alegi mai multe rulouri comandate o dată. Alege unul, convinge-te și continuă să dotezi casa cu astfel de sistem de umbrire. Pot fi foarte bine comandate și montate oricând, chiar și după finalizarea unei renovări.

Alege pe cele cu rol de izolare fonică și termică

Ce este ieftin s-ar putea dovedi mai scump decât ai crede. În sensul în care dacă alegi rulourile exterioare doar pentru rolul lor decorativ, ai de pierdut la capitolul funcționalitate. Sunt oferte pe piața de profil cu rulouri din aluminiu, lamele umplute cu spumă poliuretanică. Aceste materiale fac diferența, în sensul în care vor contribui la efectul de izolare termică și fonică. Cu alte cuvinte, închizi ruloul exterior și nu doar că umbrești, ci diminuezi zgomotele de la exterior, limitezi pierderile de căldură pe la tâmplărie și practic îți creezi intimitatea de care ai nevoie, mai ales acasă.

 

Fie pentru că vei dori să te bucuri de ore de somn în timpul zilei, fie pentru că locuiești la etaj și soarele te deranjează în unele momente ale zilei, pentru că este prea cald vara sau pentru că dorești să sporești securitatea casei, alege cu încredere rulourile exterioare.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.