Cum să arătăm impecabil la un eveniment privat ne-a spus Maurice Munteanu, la “Dimineața cu noi”

Autor: Oana Iosif

Maurice Munteanu ne explica cum sa ne imbracam la nunta

“Dacă te îmbraci într-o rochie frumoasă, splendidă și într-o mâna ții o sarma, iar în cealaltă ceva cu ceapă, ai anulat tot efectul”

Maurice Munteanu a fost prezent astăzi, la “Dimineața cu noi”, pentru a ne oferi câteva sfaturi esențiale în ceea ce privește o ținută impecabilă în cadrul unui eveniment privat. Editor de peste 18 ani la o renumită revistă de fashion din România, ne-a împărtășit astăzi din experiența sa stilistică. Celebrul jurat “Bravo, ai stil!” este de părere că nu doar ținuta este importantă, în cadrul unui eveniment important.

Cum sa te imbraci la o nunta

“Treaba asta cu îmbrăcatul este o problemă foarte importantă pentru că, din punctul meu de vedere, eticheta sau ce ar trebui să se întâmple la o nuntă, nu pleacă de la cum te îmbraci, în primul rând, ci de la meniu. Eu cred că ar trebui să ne concentrăm puțin mai tare la meniu, pentru că dacă te îmbraci într-o rochie frumoasă, splendidă, cu o coadă frumos făcută (…), îți dai cu un parfum floral superb, și într-o mâna ții   o sarma, iar în

cealaltă ceva cu ceapă, ai anulat tot efectul”,
 consideră Maurice Munteanu.

Citeste si: Maurice Munteanu, gest extrem făcut din dragoste: „M-am dus în barul meu preferat și am băut toate băuturile. Am făcut pe cineva să sufere foarte mult”

Cum să evităm greșelile frecvent făcute la o nuntă, spre exemplu, pentru ce ținute putem opta, ce nuanțe putem alege, ne spune tot celebrul jurat “Bravo, ai Stil!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Aceasta (n.r.- mireasa) poate alege o rochie de culoarea roz pudrat… Mie nu îmi place foarte tare albul optic.

Aș recomanda, mai degrabă, culori nostalgice, chiar un pic dramatice, de argintiu; și culoarea șampaniei este o alegere foarte bună…(…) Alternativă pentru a completă o ținută ar fi o floare, o <tușă> oversize, nu neapărat în aceeași nuanță, poate să fie și neagră.  Trebuie să renunțăm la preconcepțiile astea. (…) Te poți îmbraca într-un costum impecabil de smoking, și pentru contre-emploi poți să iei o pereche de sandale, cu un toc amețitor.
Dar chestia asta cu rochia de prințesă, cu trene infinite, eu <strivind micul>, sarmaua, mi se pare un pic pass
é  (trecut ă,  depășită – n.r.). Hai să fim un pic mai relaxați!”, a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Maurice Munteanu: “Nu poți să stai că struțul, cu capul în nisip! (…) Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente”