Cum să arăți bine purtând adidași la orice ocazie

Author: O.P.
video Foto(6)

Pentru bărbați, moda înseamnă atracție. Ei vor să arate bine în orice ocazie, inclusiv atunci când poartă adidași. Asta este posibil dacă țin cont de anumite reguli simple, de eleganță, care îi ajută să aibă stil.

Deși adidașii au fost concepuți pentru sportivi, în ultimii ani, ei au reprezentat încălțămintea de bază în garderoba fiecărui bărbat. Asta este valabil și la femei, pentru că și ele adoră să se simtă bine și confortabil.

Reguli simple pentru a avea stil, chiar și cu adidași

Adidașii sunt o necesitate absolută pentru bărbații de toate vârstele. Ei sunt un must-have pentru iubitorii de pantofi sport, sau pentru oricine este interesat de creativitate, design, artă, modă, stil eleganță și antreprenoriat.

Adidașii sunt incredibili de versatili, dar totuși nu se pot purta la nunți sau botezuri, ori le alte evenimente de acest fel. Ei sunt potriviți pentru ținute de zi, de mers la job, sau pentru anumite costume casual. Pentru a cumpăra stilul potrivit de adidași, este bine să se țină cont de ținutele vestimentare la care ei vor fi asortați.

Un aspect foarte important la adidași este ca ei să fie păstrați curați, astfel încât să arate ca noi. Pentru asta, ar fi indicat de exemplu să se cumpere mai multe perechi de pantofi sport Adidas bărbați. Ei vor fi folosiți în diferite zile din săptămână, vor fi schimbați între ei. Ideea este să nu se poarte o pereche de adidași zi de zi, pentru că astfel ei se vor uza mai rapid.

Există mai multe stiluri de adidași pe care ar trebui să-i folosească fiecare om. Iată care sunt principalele stiluri care te pot ajuta să arăți grozav:

Adidașii clasici

Aceștia se potrivesc la orice stil de pantaloni denim, casual și pantaloni scurți. Funcționează perfect la astfel de haine, indiferent de culoare. Sunt recomandați pentru evenimente casual, pentru bărbații care vor să aibă o siluetă elegantă.

Alte avantaje oferite de adidașii clasici:

 

  • Sunt potriviți pentru bărbații de orice vârstă
  • Sunt practici și confortabili
  • Sunt într-o gamă variată de culori. Cei mai populari sunt adidașii albi și negri.

 

Adidașii de lux, un element esențial în garderoba oricărui bărbat

Pentru a avea un stil plin de rafinament, unii bărbații preferă să poarte adidași de lux, care vin perfect la pantaloni din materiale subțiri, pantaloni denim, sau costume casual. Aceștia au devenit foarte populari pentru bărbați și oferă un look casual mai reușit decât cei din pânză.

Adidașii de lux sunt de fapt pantofi sport de bărbați pentru un stil casual de afaceri. Ei se diferențiază prin faptul că sunt mai confortabili și realizați din materiale premium, de înaltă calitate.

Unele produse sunt mai scumpe, deoarece brand-urile, care le-au creat, au pus accent pe multe detalii, pentru ca la final să obțină adidași de înaltă clasă. Dacă se aleg adidașii din piele de căprioară, trebuie purtați cu grijă și nu în mod frecvent sau în toate zilele săptămânii, pentru ca să nu se deformeze prea repede.

Adidașii de lux sunt eleganți, funcționali, versatili, recomandați la ținute casual, care  includ tricouri sau cămăși accesorizate cu cravate subțiri.

Adidași sport în culori diferite

Astăzi, există multe modele interesante de adidași sport colorați, care sunt preferate de artiștii hip-hop, dar și de bărbații care poartă haine casual. Alegerea lor depinde de preferințele individuale și de garderoba fiecărui om.

Anul acesta adidașii sport colorați sunt un must-have absolut. Ei pot fi considerați adidași de zi cu zi, fiind purtați la ținute sport, casual, în trend.

Adidași sport în tendințele modei

Există multe variante de adidași de TOP, care se schimbă în fiecare an. Aceștia sunt preferați de vedetele internaționale, care aleg să fie mereu la modă în orice situație. Oamenii pun accent pe eleganță dar și pe confort, iar adidașii au aceste calități. În plus, sunt ușori, durabili și oferă protecție pentru picioare. 

În acest an, designerii au creat adidași sport absolut fabuloși, care sunt perfecți pentru diferite stiluri: îmbrăcămintea de stradă, sofisticată, mai îndrăzneață, sau pentru diferite ținute casual, sport, pe care orice bărbat le poate avea în garderoba sa.

Adidași High Tech, adidași High Fashion

Acest stil este preferat de bărbații care vor să iasă în evidență și prin încălțăminte. Cei care aleg adidașii High Tech sau High Fashion pot fi siguri că vor stârni în jur multe comentarii. Astfel de produse de înaltă tehnologie oferă multe avantaje și arată excelent. La realizarea lor s-au folosit materiale avansate, pentru a rezulta adidași cu caracteristici uimitoare.

Producătorii au creat încălțăminte indestructibilă, complet impermeabilă, cu talpa extrem de flexibilă, rezistentă la perforare, care amortizează șocurile și oferă un confort superior la picioare, pentru toată ziua.

În prezent adidașii sunt cea mai populară formă de încălțăminte din lume. Oamenii cheltuiesc mulți bani pentru adidași, în fiecare an.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.