Cum sa arati ca o papusa, la propriu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Multe fetite isi petrec timpul imbracandu-si papusile, insa o adolescenta de 15 ani din Londra are o pasiune in a se imbraca si arata precum o papusa.

Fata, care pe YouTube isi spune Venus Angelic, are o popularitate in crestere pe internet datorita clipurilor ciudate pe care le posteaza, in care isi invata privitorii cum sa arate ca o papusa.

 

"Multa lume m-a intrebat cum imi fac machiajul, asa ca am decis sa postez filmulete pe YouTube in care sa explic acest lucru", spune fata.

 

Angelic a dezvoltat ciudata pasiune dupa ce a locuit pentru cativa ani in Japonia, unde a invatat cultura filmelor de animatie japoneze. Se

pare ca acest lucru i-a influentat si vocea, care seamana cu cea a unei cunoscute artiste japoneze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Sigur ca este vocea mea reala.

Cred ca suna in acest fel pentru ca stiu cinci limbi straine si accentele se amesteca", mai spune ea.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.