Cum să deschideți un magazin de haine cumpărând îmbrăcăminte de la un en-gros

Author: Lavinia Medrea

Teoretic, trăim într-o lume liberă, în care avem posibilitatea de a ne deschide o afacere atunci când avem un capital pe care să-l investim și o idee bună. Putem deschide un business de servicii sau prin care să vindem ceva anume. Cei care își aduc aminte de perioada comunismului, știu ca nu era posibil să faci așa ceva atunci. Totul ține de stat. După Revoluție, câțiva curajoși au plecat cu o Dacia papuc la drum și așa au apărut primele buticuri la colț de stradă. Astăzi, deși orașele și internetul par împânzite de magazine de tot felul, să știți că niciodată nu vor fi prea multe, pentru că oamenii vor să compare, să caute acolo unde găsesc mai mult și mai convenabil la preț. De fapt, una dintre caracteristicile cheie ale afacerilor este „cumpărați cu preț redus și vindeți la prețuri mari”. Afacerea de îmbrăcăminte cu amănuntul nu este diferită. Dacă doriți să începeți o afacere cu produse de îmbrăcăminte, a cumpăra de la un en-gros este cea mai bună modalitate a achiziționa produsele la cel mai mic preț, astfel încât să puteți adăuga ceva și apoi să vă vindeți bunurile pentru un profit decent (rețineți că nu trebuie să aveți totuși un adaos exagerat). A cumpără produse de îmbrăcăminte en-gros nu este un proces dificil, odată ce găsiți locul potrivit, cu marfa pe care o căutați.

Cum începeți …

Pentru a deschide magazinul de îmbrăcăminte, va trebui să vă asigurați că sunteți în legalitate. Nu mai merge să venim cu sarsanaua la damele de la instituții care vor ciorapi din Germania! Asigurați-vă că aveți toate aprobările necesare pentru a vă conduce afacerea. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de o aprobare din partea vecinilor de bloc, dacă afacerea se desfășoară la parterul unei clădiri de locuințe. Asigurarea este, de asemenea, necesară pentru că vă protejează afacerea în cazul în care există o problemă.

A găsi o locație potrivită pentru afacerea dvs. este, de asemenea, un pas pe care trebuie să-l faceți. Nu trebuie să deschideți magazinul în cea mai elegantă locație, dar clădirea și interiorul ar trebui să fie curate și primitoare pentru potențialii clienți. Veți avea nevoie și de materiale și un plan de marketing pentru marea deschidere.

Îmbrăcăminte, îmbrăcăminte…dar de care?

Trebuie să determinați care este piața țintă și ce tipuri de haine doriți să vindeți. Ar trebuie să știți dacă doriți să va specializați în haine pentru copii, bărbați sau îmbrăcăminte pentru femei. Dacă nu știți ce să alegeți, orientați-vă astfel încât piața să fie insuficient deservită. Apoi, străduiți-vă să umpleți acea nișă.

De exemplu, dacă nu există multe opțiuni pentru haine de bărbați, dacă deschideți un magazin de îmbrăcăminte care vizează acest grup, veți ocupa această nișă. Sau, poate că nu există buticuri cu rochii de ocazie. Studierea pieței vă poate ajuta să modelați tipul de afacere pe care ar trebui să-l deschideți.

Găsiți un en-gros serios

Odată ce aveți planul de afaceri, este timpul să începeți să lucrați cu furnizorii en-gros. Relațiile sunt esențiale în comerțul cu amănuntul, așa că veți dori să investiți atât timp, cât și bani în găsirea celor mai buni angrosiști și pentru a lucra îndeaproape cu aceștia. Există câteva modalități de a-i localiza. O opțiune este să găsești site-uri web pentru companii care reprezintă mai multe mărci sau tipuri de îmbrăcăminte. Un en-gros unde veți găsi îmbrăcăminte produsă în Turcia și România, este Bybo. Aici veți găsi haine de calitate, la prețuri foarte bune. Pe lângă îmbrăcăminte, magazinul oferă și produse de îngrijire și igienă, produse pentru casă, produse de papetărie și așa mai departe. Însă, rămânând la haine, pe bybomarket.ro veți găsi îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii. Puteți folosi direct site-ul pentru a contacta acest en-gros și puteți cere ca marfa să vă fie livrată la sediu.

Ce este, de fapt, Bybomarket? Este o platforma, dacă vreți, un bazar. Dacă odinioară trebuia să mergeți prin bazar ore în șir pentru a găși marfă. Să nu uităm nici magazinele “angro” apărute după ‘90…e o imagine ădar cu peri albi pentru cei ce aveau magazine pe atunci. Acum cu Bybo totul este cât se poate de simplu. Alegeți marfa dorită, cantitațile dorite și faceți comandă. Nu veți mai pierde timp și nici nervi printre standurile și munții de mărfuri regăsite în magazinele en-gros.

Poate fi incredibil de profitabil să cumpărați îmbrăcăminte pentru butic în vrac. Angrosiştii acţionează că un punct intermediar între vânzător şi cumpărător. Când cumpărați îmbrăcăminte în vrac, înseamnă că costul per unitate va scădea, chiar și atunci când investiți în articole de calitate premium. Deoarece vin direct de la producător, nu există adaosuri intermediare de care să vă faceți griji, care fac produsele mai scumpe.

Dacă încă sunteți oarecum cu inima îndoită cu privire la cumpărarea hainelor en-gros pentru magazinul dvs., luați în considerare următoarele motive pentru care ar trebui să acceptați achiziționarea în cantități mari:

Culori ca curcubeul

Unul dintre lucrurile care cauzează probleme, în special pentru cumpărătorii de sex feminin este găsirea culorii sau a nuanței potrivite pentru articolele de îmbrăcăminte care-i interesează. Puteți să țineți frâiele acestei probleme oferind clienților dvs. o selecție mai largă de culori din care să aleagă. Una dintre cele mai ușoare modalități de a face acest lucru este să vă achiziționați articolele de la un angrosist, unde există adesea mai multe culori diferite disponibile pentru diferite produse.

Dimensiuni pentru toți

O altă luptă pe care o duc mulți clienți este legată de găsirea hainelor pe care le plac în mărimile care li se potrivesc. Dacă alegeți să cumpărati de la un angrosist, înseamnă că aveți ocazia să oferiți în magazin aceleași piese de îmbrăcăminte într-o gamă de dimensiuni diferite. Iar acest lucru va fi pe placul clienților.

Stiluri pentru toată lumea

La fel ca a avea o varietate de culori și mărimi din care să aleagă pentru același tip de îmbrăcăminte, clienții vor și stiluri diferite. Un motiv pentru care angrosiștii sunt atât de populari este gama uimitoare de stiluri disponibile.

Preț mic…vânzător fericit

Am spus deja acest lucru, dar merită repetat. Indiferent de articolele de care aveți nevoie sau cine sunt clienții, veți economisi bani cumpărând în vrac de la un angrosist. Nu numai că primiți fiecare articol individual la un preț mai mic pe unitate de la început, dar, în mod normal, există și stimulente care vă încurajează să cumpărați mai mult, ceea ce înseamnă, de obicei, economii și mai mari.

Livrare făra bătăi de cap

Pot există unele lucruri care diferențiază un angrosist de altul, dar unul dintre ele nu este faptul că poți face economii reale la livrări. Aceștia au opțiuni de livrare și oferte care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Este și cazul portalului en-gros Bybomarket. Iar dacă comanda depășește 1500 de lei, ceea ce pentru aprovizionarea unui magazin de îmbrăcăminte este chiar o sumă mică, veți beneficia de transport gratuit.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.