Cum să devii rapid independentă financiar. Avantajele pe care le ai ca model videochat

Author: Diana Tilă

Înainte de a începe orice discuție vrem să precizăm ce înseamnă meseria de model de videochat.

Meseria de model are la bază stăpânirea artei conversației, pentru ca în mare parte asta trebuie să faci. Meseria unui model în videochat se face prin intermediul unei camere web, al unui microfon dar și cu ajutorul unei conexiuni la internet. Avantajul de a cunoaște o limbă străină consta un avantaj pentru tine. Avantajele de a lucra la studiouri de videochat sunt o mulțime și astăzi vom vorbi doar despre cele mai importante:

- Contract perfect legal

Te  vor ajuta pentru început să îți înființezi o firmă și să fii în conformitate cu legea și apoi vei semna un contract de colaborare care o să fie corect, cu respectarea tuturor drepturilor tale, fără absolut nici o condiție ascunsă pentru că îți oferă transparență și corectitudine totală! Cum contractul de colaborare cu noi este în perfectă legalitate cu legislația, îți oferă avantajul de a plăti doar 1% la stat din încasările tale pe trei luni ca impozit pe venit. Finalizarea colaborării poate fii inițiată la decizia oricărei părți dintre noi, nu o să percepem nici un fel de taxă de exclusivitate sau de neconcurență. Vrem să colaborăm corect și cu transparență!

- Training premiat internațional și support pe toata durata de lucru

O să ai lângă tine o echipă profesională care o să îți ofere support tehnic de fiecare dată când o să ai nevoie dar și support emoțional și personal. Acesta este unul din primele avantaje atunci când lucrezi cu un studio profesionist și nu pe cont propriu. Te așteptăm și îți oferim training profesional cu modele care au fost premiate internațional și care au avut și încă mai au mare succes. Vei cunoaște absolut toate detaliile, ”secretele” și atuurile unei modele de succes și cu care vei reuși să ai succes și să faci zeci de mii de dolari. Îți asigurăm trainer personal care îți va fi aproape primele 3 luni pe drumul tău către succes.

- Un job sigur care îți oferă 4000 de lei garantat

În primele 3 luni de colaborare îți oferim un venit minim de 4000 de lei, asta în cazul în care încasările tale nu au trecut lejer de suma aceasta. astfel încât tu nu trebuie să duci lipsa banilor și să poți liniștită să te focusezi pe cariera ta de model de videochat. Venitul acesta ți-l oferim deoarece avem încredere în trainerii noștri și în tine că vei ajunge la performanța dorită.

- Bonusuri și vacanțe

Periodic oferim vacanțe modelelor noastre deoarece merită din plin un concediu de relaxare și să fie răsfățate la maxim în toată această perioadă. Dar oferim și bonusuri în funcție de încasările sau membrii pe care i-ai adunat în fiecare lună, bonusuri care încep de la 1000 de lei dar modelele noastre mai primesc și diferite surprize ocazionale și asta tot din dorința de a le răsfăța!

În concluzie meseria de model de videochat București este o meserie care te ajută să devi foarte rapid independentă financiar, așa că dacă vrei să practici această meserie de viitor și care îți oferă stabilitate de ce să nu o faci la un studio cu experiență și care să își respecte modelele. Nu ezita și contactează-ne pentru mai multe întrebări!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.