„Cum să divorțez dacă oricum fac ce vreau?” Adrian Minune a vorbit despre infidelitate în relația cu soția lui. Ce reguli i-a impus Cati Simionescu

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 mai 2024, 23:24

„Cum să divorțez dacă oricum fac ce vreau?” Adrian Minune a vorbit despre infidelitate în relația cu soția lui. Ce reguli i-a impus Cati Simionescu

Sursa: Captură YouTube

Adrian Minune a fost invitat la podcastul lui Bursucu', unde a vorbit despre secretele căsniciei sale de lungă durată, dar și despre divorț.

Adrian Minune a fost invitat la podcast-ul găzduit de Bursucu', unde a vorbit despre căsnicia sa alături de Cati Simionescu, dar și despre gândul de a divorța. 

Ce a declarat Adrian Minune despre fidelitatea soției sale

Adrian Minune nu pare să aibă niciun gând de divorț și mărturisește că niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. Ca în orice căsnicie, probleme mai apar, însă artistul a declarat că, în astfel de momente, preferă să stea câteva zile singur. 

Pe de altă parte, acesta a declarat că nu are niciun rost să divorțeze, pentru că oricum acționează după cum simte. 

Citește și: Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit viral

„Da, au fost momente când nu am mai suportat și a trebuit să plec să stau 4-5 zile singur. Păi cum să divorțez dacă oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât „Cati, vezi că am plecat la treabă”.

Mă duc la treabă, vin acasă,”
a spus interpretul de manele.

Ce i-a impus Cati Simionescu lui Adrian Minune înainte de a se căsători

Bursu a citat-o pe Cati Simionescu, care spunea în urmă cu ceva timp ce condiții i-a impus soțului ei, înainte de a se căsători:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Când eu am decis să mă căsătoresc cu Adrian, am avut 3 principii: să nu facă nuntă cu altcineva în afară de mine, nu vreau ca cei mici să aibă și alți frați și să rămână lângă mine, să nu mă părăsească niciodată.”

Citește și: Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei

Solistul de manele a recunoscut că soția sa reprezintă totul pentru el și recunoaște că este o femeie extrem de deșteaptă.

„Da, este totul pentru mine. Dacă Dumnezeu a ales-o pentru mine.. Ea a hotărât să plecăm împreună. E foarte deșteaptă, îi merge bine mintea, rău de tot. Eu îmi făceam lecțiile la ea în casă,” a mai spus Adrian Minune.