Cum sa faci ca sa nu iti mai creasca deloc mustata, scapi definitiv de ea! Asa se rezolva o problema pe care multe femei o au

Autor: B.M.
Actualizat: 13 dec 2017, 15:34

Mustata reprezinta o problema cu care multe femei se confrunta.

De obicei pentru inlaturarea ei majoritatea reprezentantelor sexului frumos apeleaza la benzile depilatoare, insa folosirea lor pe termen indelungat are efecte negative.

Procesul este dureros, pielea se irita de fiecare data iar totul trebuie luat de la capat dupa o perioada de timp scurta. Exista insa o solutie 100% naturala, simpla si eficienta, cu ajutorul careia poti scapa definitv de mustata.

Tot ce trebuie sa faci este sa prepari o masca bazata pe un ou, o lingura de faina si una de zahar.

Amesteca bine ingredientele intr-un bol dupa care aplica o cantitate potrivita deasupra buzei superioare.

Lasa masca sa actioneze timp de jumatate de ora dupa care dezlipeste-o usor, in directia opusa cresterii firului de par. Aplica aceasta pasta de 3-4 ori pe saptamana, timp de 3 saptamani.

Pe masura ce timpul trece vei observa ca mustata incepe sa creasca din ce in ce mai greu pana cand, la final, nu va mai creste deloc.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.