Cum sa faci cea mai buna marinada pentru friptura de Craciun!

Author: O.P.
Actualizat: 27 nov 2020, 20:55

Indiferent ca este pui, porc, peste sau alt tip de carne, exista o reteta de marinada care ofera un gust exceptional preparatelor.

Ingrediente

O lingura de mustar

o lingura de otet balsamic

patru linguri de ulei de masline

un catel de usturoi  

 

Mod de preparare

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei

Intr-un bol mare se combina mustarul, otetul balsamic, uleiul de masline si usturoiul, se amesteca pana se obtine un sos omogen.

 

Se adauga carnea in sos si se lasa sa se marineze la frigider cateva ore.

 

Sosul este foarte simplu, dar ofera un gust exceptional oricarui tip de carne.