Cum sa incluzi tricourile tale favorite in tinutele de seara

Author: B.M.
Actualizat: 19 nov 2020, 15:15

Dintre toate piesele vestimentare prezente in garderoba unei femei, tricourile reprezinta articolele cele mai populare, atat din punctul de vedere al confortului oferit, cat si din punctul de vedere al versatilitatii.

Cu toate acestea, probabil te intrebi cum poti sa asortezi unul dintre tricourile favorite la o tinuta de seara, astfel incat outfitul sa nu arate neglijent. Pentru a asorta un tricou la o tinuta glam, nu vei avea nevoie decat de tricouri de dama de calitate, la care sa alaturi obiectele vestimentare potrivite, pentru a crea o aparitie moderna si fara cusur. Afla cum poti obtine acest efect din articolul pe care l-am pregatit pentru tine!

Asorteaza un tricou simplu la o fusta creion

Pentru a arata impecabil intr-o tinuta de seara, nu trebuie sa te feresti de provocarile vestimentare. Astfel, poti incerca sa renunti la rochii pentru o iesire in oras si sa construiesti un outfit modern si nonconformist cu ajutorul unui tricou simplu. Alege sa asortezi un tricou negru sau alb la o fusta creion cu imprimeu grafic, alaturi de o pereche de sandale intr-o culoare vibranta, cu toc inalt. Desi ai crede ca tricoul nu se potriveste in aceasta combinatie, vei reusi sa creezi o tinuta chic, in doar cativa pasi. Mai mult decat atat, tinand cont de imprimeul fustei creion si de tocurile ametitoare, atentia privitorului va fi distrasa de la tricoul simplu pe care il porti. Nu in ultimul rand, poti include accesorii statement, ideale pentru tinutele de seara: alege cercei lungi, coliere din pietre, la baza gatului, sau bratari mari, pe care sa le porti pe ambele maini.

Poarta tricoul preferat cu o fusta asimetrica

Pentru o tinuta perfecta de seara, poti alege sa combini tricoul casual preferat, intr-o nuanta neutra, alaturi de o fusta neagra asimetrica. In combinatie cu fusta, tricoul va arata impecabil, in special daca alegi sa incluzi si accesorii clasice, de culoare neagra. Acest outfit poate fi completat si de o coafura eleganta, cu bucle lejere, si de un machiaj de tip smokey, care sa iti puna in evidenta culoarea ochilor. In ceea ce priveste incaltamintea ideala, poti opta atat pentru o pereche de sandale cu toc mic, cat si pentru pantofii stiletto, care iti vor evidentia silueta. Nu vei avea nevoie de piese sofisticate pentru a crea o tinuta care sa te avantajeze. Chiar daca tricourile simple pot parea articole vestimentare banale, acestea stau la baza crearii unor outfituri impecabile.

Poarta un tricou sport alaturi de pantaloni si tocuri

O tinuta eleganta nu trebuie sa contina doar fuste si tricouri! Din acest motiv, daca ai o intalnire de afaceri seara, poti opta pentru o pereche de pantaloni drepti, negri si un sacou. Pe dedesubt, ai ocazia sa porti chiar si un tricou alb sport si o pereche de pantofi stiletto, care sa anime intreaga tinuta. Acest outfit nu are cum sa dea gres si te va ajuta sa dai dovada de seriozitate, eleganta si incredere in tine. Totodata, poti alege un tricou de orice culoare, daca albul nu se regaseste printre preferintele tale. De asemenea, in ceea ce priveste pantalonii pe care ii porti, poti opta si pentru imprimeuri geometrice sau pentru buline, pentru a obtine un look romantic si jucaus.

 

In plus, un tricou de dama clasic, peste care poti pune un cardigan, alaturi de o fusta plisata si de o pereche de pantofi cu toc, te ajuta sa creezi tinuta de seara, potrivita pentru a iesi cu prietenele in oras, la film sau la plimbare. Nu iti ramane decat sa dai frau liber imaginatiei si vei observa cate combinatii vestimentare poti obtine folosind un singur tricou.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.