Cum să îți amenajezi foișorul perfect în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 oct 2023, 19:08

Orice amenajare trebuie realizată în conformitate cu o serie de factori importanți pentru rezultatul final. De exemplu, spațiul este un criteriu relevant pentru orice construcție. Designul și aspectul sunt, de asemenea, elemente care trebuie luate în calcul. Totuși, prima preocupare trebuie să fie cea legată de spațiu. Acesta trebuie folosit cât mai eficient. Design-ul poate fi adaptat după suprafață, de aceea limitele trebuie bine cunoscute și folosite la maximum.

Zonă pentru relaxare și distracție

Amenajarea unui foișor este cea mai bună decizie pentru casa ta. Acest spațiu se va dovedi mai mult decât util. În scurt timp va deveni zona preferată de tine și de familia ta. Aici îți poți chema echipa de la muncă, prietenii, cunoștințele, pentru a petrece o seară plăcută împreună. De asemenea, te poți relaxa împreună cu familia, fie seara la un pahar de vin și o poveste, fie dimineața la cafea. Pentru momentele în care se adună multă lume în vizită, foișorul este un spațiu perfect, mai ales dacă este și închis. Când decizi că e momentul să amenajezi o asemenea zonă trebuie să ții cont de suprafața pe care o ai la dispoziție. Bineînțeles, nu îți dorești să scazi din dimensiunile foișorului, de aceea trebuie să folosești eficient curtea.

1.  Foișor pentru curte mică

Într-o curte de dimensiuni reduse poți amenaja foișorul ca o prelungire a locuinței. Această variantă îți oferă posibilitatea de a profita la maximum de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Legătura dintre interiorul locuinței și foișorul propriu-zis o poți realiza printr-o ușă superbă din sticlă. De asemenea, te-ar avantaja dacă ai alege să închizi terasa pentru a te putea bucura de ea indiferent de anotimp. Toate elementele de sticlă le găsești pe Valedo - o firmă care pune accent pe calitate și aspect. Ba mai mult, aceștia colaborează cu distribuitori locali, ceea ce te va avantaja. Intră pe site, vezi ce oferă această firmă, apoi, alege în funcție de cerințele tale și de alți factori considerați relevanți de echipa care se va ocupa de lucrarea ta.

2. Foișor pentru curte mare

O curte cu un spațiu generos îți permite să jonglezi cu posibilitățile și să o alegi pe cea mai potrivită. Ai putea aplica strategia recomandată unei curți de dimensiuni mai mici și să alegi tot un foișor ca prelungire. Această variantă este avantajoasă și benefică atât ca spațiu, cât și ca design. Totuși, poți alege să construiești unul separat. Dacă alegi varianta de a amenaja un foișor ca spațiu independent, atunci ai libertatea de a-l ridica sub orice formă îți dorești. Chiar dacă alegi un model de foișor independent de restul locuinței, închiderea acestuia cu sticlă rămâne o variantă pe care merită să o iei în calcul. Poți opta pentru o închidere totală sau doar parțială. Indiferent de ce variantă alegi, vei avea posibilitatea de a te bucura de acest spațiu și pe timpul iernii.

Prin urmare, un foișor este o alegere potrivită dacă locuiești la casă, iar în amenajarea acestuia trebuie să ții cont de anumiți factori și să alegi întotdeauna materiale de calitate!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.