Cum sa iti dezvolti o afacere proprie cu ajutorul unor cursuri micropigmentare la Eliza Nae Academy?

Author: O.P.

Cand vine vorba de afaceri, un domeniu care este nemuritor este cel din industria beauty. Tot ce tine de make-up, cosmetica de infrumusetare si asa mai departe va avea succes, deoarece doamnele si domnisoarele investesc foarte mult in imaginea lor, dorindu-si sa arate mai tinere, cu o imagine mai ingrijita si o rutina de ingrijire bine pusa la punct. O ramura a domeniului beauty, care castiga din ce in ce mai mult teren si la noi in tara, este cea de micropigmentare sprancene. Asadar, daca va doriti sa porniti o afacere pe cont propriu, in aceasta industrie, puteti opta pentru cursuri micropigmentare la Eliza Nae Academy. Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, Eliza Nae s-a indreptat si spre permanent make – up si proceduri para – medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devina Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient.

De la Eliza Nae aveti foarte multe de invatat, deoarece a dat dovada de pasiune si perseverenta pentru ceea ce face, fapt care a ajutat-o sa castige experienta in domeniu, experienta cu care i-a ajutat si pe altii sa activeze in acest domeniu. Asadar, ce puteti invata de la aceasta? De la MicroDermoPigmentari Para Medicale, precum: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, Eliza Nae le-a studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-si amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa. Gasiti informatii complete pe site-ul ei oficial.

Mai mult decat atat, produsele de microblading puse la dispoitie de Eliza Nae, pe site-ul oficial ElizaNaeAcademy.ro sunt kit-uri profesionale, cu ajutorul carora puteti sa realizati micropigmentarea sprancenelor. Este vorba despre  Biotek Professional Kit, ce  contine toate materialele necesare pentru realizarea procedurii de microblading la nivel profesional, adica:

  • - Piesa de mana clasica, realizata din aluminiu;
  • - Piesa de mana excentric, realizata tot din aluminiu;
  • - Calibru profesional;
  • - 50 de lame de unica folosinta cu 14 ace flexibile;
  • - 50 de lame de unica folosinta cu 18 ace flexibile U blade;
  • - 5 pigmenti Biotek microblading (airless 10ml): ash blond, honey blond, light brown, medium brown, dark brown;
  • - 20 pliculete cu skin jelly;
  • - 2 creioane make-up design Biotek: warm grey, smoked brown;
  • - 2 suporturi sintetice speciale pentru practica.

Micropigmentarea sprancenelor este, de fapt, un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate. Tehnica speciala, utilizata pentru obtinerea unei micropigmentari fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – powdering, mai este cunoscuta si ca machiaj semipermanent, dermopigmentare ori implant micro – pigmentar. Toata lumea poate beneficia de aceasta procedura, de la persoanele foarte tinere pana la cele mai in varsta (exceptie fac persoanele minore sau cu anumite probleme medicale), care isi doresc un machiaj soft, o imbunatatire eleganta a infatisarii lor, care sa le puna in evidenta mai bine trasaturile faciale.

Cand este nevoie de o micropigmentare a sprancenelor sau cum iti poti da seama ca ai nevoie de o astfel de procedura, din motive estetice?

  • - cand nu mai poti obtine, prin pensare, rezultatul dorit si nu mai vrei sa apelezi zilnic la machiajul clasic;
  • - cand ai nevoie de corectii mici sau mai mari, corectii ce nu pot fi realizate fara ajutorul micropigmentarii (sprancene rare, scurte, intrerupte, subtiri, inestetice);
  • - cand ai nevoie sa economisesti timp, sa eviti un stres zilnic si totodata sa ai un aspect proaspat 24 ore pe zi.

Cum se realizeaza micropigmentarea? Pentru un rezultat maxim la micropigmentarea sprancenelor, sunt recomandate doua sedinte: prima, de baza, care implica consultatie si consiliere estetica in care se stabileste forma, culoarea si prima sedinta de micropigmentare, iar in cea de a doua sedinta se accentueaza culoarea si se definitiveaza forma. Asadar, procedura in sine nu este deloc grea si nu necesita mai mult de doua sedinte, daca nu exista alte lucruri estetice sau tatuaje nereusite de corectat, caz in care sunt necesare, pentru inceput, proceduri de inlaturare a vechiului tatuaj. In orice caz, la Eliza Nae Academy veti invata toate procedurile de care aveti nevoie, pentru a putea face micropigmentari profesionale, cu rezultate exceptionale, de fiecare data.

Multe persoane se asteapta la un discomfort serios cauzat de procedura in sine, care pana la urma foloseste un ac ca sa introduca pigmentul in piele, dar de cele mai multe ori discomfortul este mult mai mic decat cel anticipat, aproape insesizabil. In concluzie, daca doriti sa faceti ceva pe cont propriu, in domeniul frumusetii, atunci cursurile de micropigmentare sunt o alegere ideala, deoarece micropigmentarile de sprancene si nu numai sunt foarte actuale si la moda, in special in randul doamnelor si domnisoarelor, care isi doresc un look fresh inca de la primele ore ale diminetii, fara sa depuna efort in acest sens. Iar cu ajutorul cursurilor de la Eliza Nae Academy, cu siguranta veti reusi sa excelati in acest domeniu, atat de apreciat in zilele noastre.